Geplaatst op 13 mei 2015

Cool! Een Middelburgse expositie van David Magee

David Magee is een Middelburger die wij al jaren in de gaten houden. De belangrijkste reden daarvoor is dat hij ons altijd weet te verrassen met zijn projecten. Met Magee is het echter wel opletten geblazen, want hoewel hij zijn werk ook graag online deelt, verwijdert hij het er ook weer net zo makkelijk van het web. Stunts van een paar jaar geleden kun je dan opeens niet meer vinden. Magee kijkt liever vooruit dan terug, zo lijkt het.

Maar dat geldt niet voor het werk van Magee de fotograaf. En dat is maar goed ook, want zijn foto’s zijn prachtig. Toen David ons vorige week vertelde dat op 16 mei in de Zeeuwse Bibliotheek zijn expositie ‘Portreticipatie’ zal worden geopend, besloten we niet te wachten. Wij gingen gisteren alvast een kijkje nemen. Het zijn fantastische portretten van bewoners van de Edelstenenbuurt. Die moet je beslist ook even gaan bekijken!

De expo kwam tot stand dankzij de steun van Stichting Welzijn Middelburg – SWM. Zie ook het artikel in De Bode van deze week, op internetbode.nl/editie/middelburg/fotograaf-david-magee-portretteert-bewoners-edelstenenbuurt-288142.

Meer werk van David is onder meer te bekijken via www.flickr.com/photos/davidmagee


Delen op