array(1) {
  [0]=>
  int(42918)
}

Creatief ondanks of dankzij een jaar lang lockdown Middelburg: Bobby Arq

Bob? Is it Bob? It is Bob!

We komen zeer binnenkort nog terug op deze meneer hoor, maar we kunnen het niet laten om alvast een voorproefje te geven.

In het verleden schreven we regelmatig over de evenementen en andere activiteiten van Boby Castro en zijn maat Ali Ahmadi, die zich vooral in en rondom Schutters • Middelburg afspeelden. Denk aan Losbollig en andere feesten.

Maar dan. Evenementen en 2020/2021. Pijnlijke ontwikkelingen. Punt. We moeten vaak aan de mannen en al hun collega’s denken. Wat moet je of kan je, als alles wegvalt?

Niet stilzitten in ieder geval. Van Ali weten we dat hij onder meer bezig is met Big Ass Hoodies. Bij Bob zagen we online ook van alles. Eerst veranderde zijn naam en opeens was daar het platform ARQ Legacy, met een opnamestudio in Middelburg, workshops, begeleiding van talenten, en meer.

En nog mooier: Bob ontpopt zichzelf óók als artiest, Bobby Arq. Op Valentijnsdag lanceerde hij de track en clip ‘Cupido’. Meét verwijzingen naar Middelburg ook nog. Check dan!

Geen half werk, wat we jullie brommen. Ook daarom gaan we binnenkort graag op bezoek. Het is rot om te zien dat deuren gesloten blijven, maar als het leidt tot nieuwe deuren die openen, dan verzacht dat het leed wel. Voorwaarts!

Gerelateerd:

Ali Ahmadi en Boby Castro over 3 jaar Losbollig in Middelburg

Gerelateerde verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Ali Ahmadi en Boby Castro over 3 jaar Losbollig in Middelburg
Ali Ahmadi en Boby Castro over 3 jaar Losbollig in Middelburg

Losbollig bestaat 3 jaar! In 2015 begonnen Ali Ahmadi en Boby Castro met Losbollig in Café Schuttershof. Dat maandelijkse feest was meteen een succes en is dat drie jaar later […]

22 aug 2018

Volgende verhalen

Afbeelding #006 voor het verhaal Paddenwaterverversing in Park Molenwater
Paddenwaterverversing in Park Molenwater

Het was al bijna drie jaar geleden dat we Peter Sneltjes spraken, maar vanmiddag zagen we hem in Plan Molenwater. Samen met een collega was hij druk met het leegzuigen […]

17 feb 2021
Afbeelding #002 voor het verhaal Rust zacht, Diny
Rust zacht, Diny

Een zeer verdrietig bericht: afgelopen dinsdag is Diny Fader-Lammers overleden. Dat veel Middelburgers haar kenden merkten we gisteren meteen: we kregen berichtjes uit diverse hoeken, met de vraag of we […]

18 feb 2021
Afbeelding #005 voor het verhaal De opening van radio- en televisiehandel Dert in Middelburg in 1963
De opening van radio- en televisiehandel Dert in Middelburg in 1963

En daar is de volgende fotoserie, van een winkel die ooit in Middelburg Centrum was gevestigd. Hier zien de we de handel in radio’s en televisies van Dert, tijdens en […]

18 feb 2021