Geplaatst op 08 september 2017

CrossFit CKM Middelburg heropent aan de Oude Veerseweg

CrossFit CKM Middelburg is verhuisd! De sportschool die tot voor kort aan de Kleverskerkseweg zat opent morgen zijn deuren aan Oude Veerseweg 22, links naast Vogel Verhuizingen.

Wij kenden CKM alleen via Instagram (www.instagram.com/ckmiddelburg) en maakten gisteren daarom kennis met mede-eigenaar Dennis van der Gaag en met Sanne Bijl, die is getrouwd met Joost Dix, de andere eigenaar. Joost en Dennis doen de sportschool voorlopig nog naast hun reguliere werk, dus vooral in de avonduren, maar ze timmeren aan de weg. CKM heeft na vier jaar zo’n 50 leden.

Voor de mensen (die net als wij) niet precies weten wat crossfit is: op crossfit-ckm.nl/wat-is-crossfit kun je er alles over lezen. Kort samengevat: “CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, conditietraining en gymnastiek combineert in één trainingsvorm.” Anders dan in gewone sportscholen staat er in de zaal van Crossfit Middelburg niet zo veel apparatuur om je workouts op te doen. De open ruimte wordt echter wel volop benut. Kijk maar eens op www.facebook.com/pg/CrossFitCKM/videos/ (of op YouTube). De naam Crossfit mag overigens niet zomaar door iedereen gebruikt worden. Dennis en Joost betalen daar een licentievergoeding voor.

De nieuwe sportschool is nog niet helemaal klaar. Er moeten nog douches worden gebouwd, en kleine dingen worden nog afgewerkt. Maar CrossFit CKM Middelburg is er helemaal klaar voor. Morgen tussen 11.00 en 15.00 uur is iedereen van harte welkom bij de Opening CrossFit CKM. Het officiële moment is om 11.30 uur. Daarna kun je gratis meedoen aan de WOD’s. Say wod? De Workouts of the Day, my friend.

We wensen Crossfit Middelburg veel succes op de nieuwe locatie. Bedankt voor introductie van gisteren!

crossfit-ckm.nl/


Delen op