Geplaatst op 25 juni 2020

Da Silvano Middelburg heropend in de Lange Noordstraat

Vandaag heeft Silvan Claassens, na een korte verbouwing, restyling en verhuizing, de deuren heropend van Da Silvano Middelburg, aan Lange Noordstraat 26. Het is een mooie zaak geworden, vinden we. Klein, maar fijn. De winkel ademt nu weer de sfeer van de oorspronkelijke locatie, op de hoek van de Gortstraat en de Korte Geere.

Silvan is er erg blij mee. Hij blijft in grote lijnen doen wat hij altijd al deed als traiteur en ondernemer in delicatessen, maar sinds dit jaar is er wel wat meer nadruk komen te liggen op klanten die gerechten en producten bestellen en af komen halen. Daar is het nieuwe adres natuurlijk perfect voor, met twee doorgaande routes voor de deur.

Aan het assortiment is, op een uitbreiding van het aantal olijfoliƫn na, niets veranderd. Silvan houdt er wel rekening mee dat hij op het nieuwe adres te maken zal krijgen met meer vraag naar bepaalde producten, zoals take away koffie. Dat komt allemaal voor elkaar dezer dagen. Met de wapperende theedoeken in het boompje voor de deur is Da Silvano ook nog eens een mooi herkenningspunt in de straat.

Succes daar, Silvan!

wijzijndestad.com/tag/da-silvano/

dasilvano.nl/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg