Geplaatst op 17 mei 2020

Da Silvano Middelburg verhuist van Geerepassage naar Lange Noordstraat

Da Silvano Middelburg gaat verhuizen! Gisteren liet Silvan Claassens weten dat zijn zaak volgende maand verkast van Geerepassage 1 naar Lange Noordstraat 26, het hoekpand waar tot voor kort Marjolijn van Son was gevestigd. Het streven is om op dat adres te heropenen op 1 juli.
 
Een paar weken geleden spraken we met Silvan. Hij gaf toen al aan dat hij op zoek was naar een iets kleinere locatie in de binnenstad. We opperden een paar panden, waaronder het pand dat hij nu heeft gehuurd. Daar had hij toen zelf ook al naar gekeken, omdat het net vrij was gekomen, inderdaad kleiner is dan het huidige, en ook nog eens op een punt staat waar veel passanten zijn.
 
Een grappig detail: op 11 december 2017 schreven we over de heropening van Da Silvano in de Passage, zes dagen later over de opening van Marjolijn van Son damesmode.
Over de opvolging in de passage is nog niets bekend, althans niet bij ons.
 
Kort voor de opening van de nieuwe zaak van Silvan gaan we uiteraard een kijkje nemen. Ook wij zijn dagelijkse passanten daar, dus we kunnen de vorderingen in de gaten houden zonder er veel moeite voor te doen. Succes, Silvan!
 
Gerelateerd:
 
 
 
 
 
Foto: december 2017

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg