array(10) {
 [0]=>
 int(12990)
 [1]=>
 int(12991)
 [2]=>
 int(12992)
 [3]=>
 int(12993)
 [4]=>
 int(12994)
 [5]=>
 int(12995)
 [6]=>
 int(12996)
 [7]=>
 int(12997)
 [8]=>
 int(12998)
 [9]=>
 int(12999)
}

De aftrap van de Kinderkunstweek bij de Acaciahof

We waren er even een paar dagen tussenuit en jeetje: wat zagen we op afstand veel gebeuren in Middelburg. Er werden panden verkocht, winkels heropend en allerlei leuke dingen georganiseerd. Ook vandaag was het een dolle boel, zien we in de inboxen.

Bij A Domani  was het jaarlijkse startschot voor de Middelburgse lente, met gratis ijs voor al die scholieren. Het is ieder jaar weer een feestje!

De Kinderkunstweek ging vandaag ook van start! Van de Acaciahof ontvingen we een paar foto’s. Daar zijn ze vorige week al aan de slag gegaan met Energieke kunst, met vandaag de grootse opening.

De schoollocatie aan de Zuidsingel is omgetoverd tot een Art-gallery. Onder begeleiding van beeldend kunstenares Jessica van Dierendonck hebben alle kinderen van de school samen met de peuters van De Maneblussertjes kunst gemaakt. Met als klapstuk: een levensgroot mensfiguur gemaakt door alle kinderen.

De Kinderkunstweek loopt nog tot 31 maart. Op http://kinderkunstweek.nl/activiteiten zijn alle activiteiten te vinden op een interactief kaartje. De Kunst van de Acaciahof is te zien op de locatie Zuidsingel aan het Molenwater.

Gerelateerd:

De lente in Middelburg begint met gratis ijs van A Domani

Foto A Domani: Michel van de Linde

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Over de vis van Scherp, Middelburgse flessen en een aquarium in Lissabon
Over de vis van Scherp, Middelburgse flessen en een aquarium in Lissabon

Wat heeft een gigantisch aquarium in Lissabon (Oceanário de Lisboa) in vredesnaam te maken met Restaurant Scherp en Join The Pipe Amsterdam? Wij weten het ook niet precies, maar gisteren […]

21 mrt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Kippie Middelburg heropend in de Lange Delft
Kippie Middelburg heropend in de Lange Delft

Beter nieuws! Vanochtend is in de Lange Delft, in het pand waar voorheen Game Mania zat, de nieuwe winkel van Kippie Middelburg geopend. Dat ziet er prima uit! En tussen […]

21 mrt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Spijtig: Zeeland Plaza Middelburg stopt ermee
Spijtig: Zeeland Plaza Middelburg stopt ermee

Zo! Drie uur door de stad gewandeld en we zijn weer een klein beetje bijgepraat. Er gebeurt écht veel, en er staat veel te gebeuren. Laten we beginnen met her […]

21 mrt 2019