Geplaatst op 20 maart 2019

De aftrap van de Kinderkunstweek bij de Acaciahof

We waren er even een paar dagen tussenuit en jeetje: wat zagen we op afstand veel gebeuren in Middelburg. Er werden panden verkocht, winkels heropend en allerlei leuke dingen georganiseerd. Ook vandaag was het een dolle boel, zien we in de inboxen.

Bij A DomaniĀ  was het jaarlijkse startschot voor de Middelburgse lente, met gratis ijs voor al die scholieren. Het is ieder jaar weer een feestje!

De Kinderkunstweek ging vandaag ook van start! Van de Acaciahof ontvingen we een paar foto’s. Daar zijn ze vorige week al aan de slag gegaan met Energieke kunst, met vandaag de grootse opening.

De schoollocatie aan de Zuidsingel is omgetoverd tot een Art-gallery. Onder begeleiding van beeldend kunstenares Jessica van Dierendonck hebben alle kinderen van de school samen met de peuters van De Maneblussertjes kunst gemaakt. Met als klapstuk: een levensgroot mensfiguur gemaakt door alle kinderen.

De Kinderkunstweek loopt nog tot 31 maart. Op kinderkunstweek.nl/activiteiten zijn alle activiteiten te vinden op een interactief kaartje. De Kunst van de Acaciahof is te zien op de locatie Zuidsingel aan het Molenwater.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/de-lente-in-middelburg-begint-met-gratis-ijs-van-a-domani/

Foto A Domani: Michel van de Linde


Delen op