Geplaatst op 20 november 2015

De agenda dit weekend

November is misschien wel de rustigste maand van het jaar, maar thuis gaan zitten sombermokken is geen noodzaak hoor. Een selectie uit het Middelburgse aanbod van dit weekend:

Vanmiddag om 16.00 uur vertellen Wim Brands en Jeroen van Kan in De Drvkkery over het boek ‘Nederland – Een objectief zelfportret in 51 voorwerpen’. Vanavond in Schouwburg Middelburg een optreden van Martijn Hillenius, in Cafe ut babbelaertje speelt de band Six Strings Down en in Kaffee ’t Hof gaan De Klikos rammelen zoals ze nog niet vaak gerammeld hebben. MarktCafe heeft vanaf 22.00 een Latin Dance Party en rond middernacht barst in Café Schuttershof een editie van Losbollig los.

Zaterdag opnieuw een lezing in De Drvkkery, nu van Hans van den Pol en Bettina Drion. ’s Avonds draait in Cafe die lange DJ Kymo, en in De Spot speelt RoMi Cage.

Zondag, ten slotte, begint de middag met Wishful Singing – Hoge Noo(d)t in de Zeeuwse Concertzaal, om half vier speelt het Erik Truffaz Quartet [Frankrijk] in Schuttershof en in Café De Zaak viert Grace haar verjaardag die middag.Daarna is het ook nog Jamsessie in Bar American.

En verder kun je natuurlijk het hele weekend overal lekker eten, drinken en winkelen. Leuk om te weten is dat morgen de ‘Grand opening’ is van Gold Fashion Store aan Lange Geere 6. Zelf gaan we nu eindelijk eens eten bij Silvy’s gusti e sapori. Daar verheugen we ons op.

Veel plezier allemaal. Maak er iets moois van! #WijzijnDeStad

Zie ook
www.uitinmiddelburg.nl
en
www.facebook.com/events/988346991228595/

Tags:

Delen op