Geplaatst op 07 juni 2019

De eerste dag van Stadsfeesten Middelburg 2019: het programma

Vandaag barsten de Stadsfeesten Middelburg los! Het begint vanmiddag op de Markt, met een vrij toegankelijk kinderspektakel vol springkussens, schminken, gratis versnaperingen, muziek, spelletjes en nog veel meer. Verder vanmiddag al feestjes en muziek bij Hard en Ziel en op de Kinderdijk bij Eetcafé ‘de Prins op ’t Witte Paart’ en restaurant Packhuys.

Dan, vanaf 17.30 uur, lekker meezingen met Bohemian Rhapsody bij Cinema Middelburg en vanaf 19.00 uur de ZLM -Don Stadsloop Middelburg. Om 20.00 uur begint op Plein 1940 de eerste buiteneditie van 80’s Verantwoord.

In De Spot zelf wordt Drum ’n Bass in your face / 10 jaar / Black sun Empire gevierd, en er zijn dj’s en optredens in ’t Hof, Seventy en Ut Babbelaertje.

En tot slot: bij de Seismolen de eerste van drie dagen feest, met Zomertuin XXL • Pinksteren 2019 • Seismolen Middelburg en SEXY Outdoor Edition / Seismolen Middelburg / 7 Juni, dat na 23.00 uur wordt voortgezet in Schuttershof. We gingen daar gistermiddag even kijken…en luisteren naar de plannen.

We proberen de komende dagen veel te zien en bezoeken natuurlijk, maar ook wij kunnen niet overal bij zijn. Stuur ons dus gerust al die leuke foto’s, als we die mogen delen van je.

Veel plezier allemaal!

Programma:

stadsfeestenmiddelburg.nl/programma/programma-7-juni/

wijzijndestad.com/agenda/

middelburgers.nl/activiteiten/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg