array(1) {
  [0]=>
  int(11987)
}

De eerste dag van Stadsfeesten Middelburg 2019: het programma

Vandaag barsten de Stadsfeesten Middelburg los! Het begint vanmiddag op de Markt, met een vrij toegankelijk kinderspektakel vol springkussens, schminken, gratis versnaperingen, muziek, spelletjes en nog veel meer. Verder vanmiddag al feestjes en muziek bij Hard en Ziel en op de Kinderdijk bij Eetcafé ‘de Prins op ’t Witte Paart’ en restaurant Packhuys.

Dan, vanaf 17.30 uur, lekker meezingen met Bohemian Rhapsody bij Cinema Middelburg en vanaf 19.00 uur de ZLM -Don Stadsloop Middelburg. Om 20.00 uur begint op Plein 1940 de eerste buiteneditie van 80’s Verantwoord.

In De Spot zelf wordt Drum ’n Bass in your face / 10 jaar / Black sun Empire gevierd, en er zijn dj’s en optredens in ’t Hof, Seventy en Ut Babbelaertje.

En tot slot: bij de Seismolen de eerste van drie dagen feest, met Zomertuin XXL • Pinksteren 2019 • Seismolen Middelburg en SEXY Outdoor Edition / Seismolen Middelburg / 7 Juni, dat na 23.00 uur wordt voortgezet in Schuttershof. We gingen daar gistermiddag even kijken…en luisteren naar de plannen.

We proberen de komende dagen veel te zien en bezoeken natuurlijk, maar ook wij kunnen niet overal bij zijn. Stuur ons dus gerust al die leuke foto’s, als we die mogen delen van je.

Veel plezier allemaal!

Programma:

https://stadsfeestenmiddelburg.nl/programma/programma-7-juni/

https://wijzijndestad.com/agenda/

https://middelburgers.nl/activiteiten/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Stadsfeesten Middelburg 2019 zaterdag: het programma dat niet is weggewaaid
Stadsfeesten Middelburg 2019 zaterdag: het programma dat niet is weggewaaid

Soms is het weer meedogenloos maar juist dán, beste mensen, komt het aan op karakter. We zagen het gisteravond ook: het kwam laat op gang allemaal, maar aan het eind […]

8 jun 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Stadsfeesten Middelburg 2019: zaterdag voormiddag
Stadsfeesten Middelburg 2019: zaterdag voormiddag

Stadsfeesten Middelburg, zaterdag voormiddag. Wat kan een beetje zon toch veel doen! Heerlijk! https://stadsfeestenmiddelburg.nl/programma/8-juni/

8 jun 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Burgemeester Bergmann over Stadsfeesten Middelburg 2019
Burgemeester Bergmann over Stadsfeesten Middelburg 2019

Even meta met Michel van de Linde van Stadsfeesten Middelburg en onze burgemeester Harald M. Bergmann. En Paco Maaskant was uiteraard ook present 🙂 Zij zijn De Stad!

9 jun 2019