array(1) {
  [0]=>
  int(26924)
}

De Herberg als Frietkot en andere initiatieven van Horeca Middelburg

Er is gelukkig ook nog horecanieuws dat ons, ondanks alle ellende, doet grijnzen.

Neem nu het bericht van De Herberg van vandaag Die zaak bleef aanvankelijk gesloten tijdens de 2020-lockdowns, maar nu wordt dat altijd vrolijke eetcafé getransformeerd tot heus frietkot! Je kunt er van donderdag t/m zondag van 16.00 tot 20.00 uur terecht voor friet en snacks, die uiteraard een Herbergtwist zullen krijgen. Dat begint al met een bedienende dame die morgen verkleed zal zijn als frietzak.

Het nieuwe, tijdelijke logo is veelbelovend. We dromen al een leven lang van de komst van een zekere cafetariaketen uit de Randstad. Daar hebben we nu eenmaal een snackzwak voor. Een automatiek voor de deur is helaas niet haalbaar, begrepen we, maar allez: het begin is er.

Bob legde vanmiddag uit dat hij en compagnon Maite aanvankelijk hadden ingezet op een prachtige samenwerking met buurtjes VRIENDSCHAP cafe-restaurant. Ze hadden plannen voor een grote, gezamenlijke glazen kas voor beide voorgevels, met een soort van lopend buffet. Dat plan moest zoals bekend echter worden afgeblazen. Daarom gaan ze nu toch maar eens andere dingen proberen. Voor je het weet ben je immers nog eens twee maanden verder.

De buurtjes van Vriendschap zijn ondertussen ook gestart met afhaalmenu’s. Daar kun je allerlei klassiekers bestellen, voor de vrij- en zaterdagen.

En zo gebeurt er door heel de stad van alles. Ook Café Die Lange is gestart met afhalen en bezorgen, er zijn her en der mooie samenwerkingen en er komen steeds meer pakketten en andere combinaties. Check het bij je favoriete cafés en restaurants!

Het overzicht (naast de zaken die altijd al bezorgen of laten afhalen):

Afhalen en bezorgen in Middelburg

 

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Gezocht: een verkoopruimte voor de producten van Atelier ‘s Heeren Loo en DusToch
Gezocht: een verkoopruimte voor de producten van Atelier ‘s Heeren Loo en DusToch

Een oproep! We stellen deze vraag graag in het openbaar, om onze vrienden van Atelier ‘s Heeren Loo, Lunchroom Dustoch en Wassalon de Zeepbel een beetje te helpen. Komt ‘ie: […]

18 nov 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Verdrietig: Café de Geere stopt definitief
Verdrietig: Café de Geere stopt definitief

We vinden het naar om te melden, maar er is geen ontkomen meer aan: het doek is gevallen voor Cafe de Geere. Erika en Miranda bevestigden zojuist dat de zaak […]

18 nov 2020
Afbeelding #001 voor het verhaal Actie: puzzel het Middelburgs Sinterklaasgedicht naar de juiste volgorde!
Actie: puzzel het Middelburgs Sinterklaasgedicht naar de juiste volgorde!

Arme Sinterklaas! De goedheilig man wordt dit jaar behoorlijk ondergesneeuwd door zijn lachende kerstvriend. Geen intocht, in z’n eentje shoppen, zeer vroege kerstbomen overal: het valt niet mee. Juist daarom […]

18 nov 2020