Geplaatst op 10 augustus 2018

De Juf verhuist van de Sint Janstraat naar het Damplein

Zo! Is dat even verrassend! Om maar meteen met de deur in huis te vallen: De Juf gaat verhuizen, en wel van de Sint Janstraat naar Damplein 22, het pand waar tot bijna vijf jaar geleden Café Rockdesert was gevestigd. Dat nieuwtje hadden we, eerlijk is eerlijk, nog niet horen waaien op straat.

In het verleden had Ard Flipse overigens wel eens verteld dat hij en Else Kerkhof in de toekomst misschien meer zouden willen met hun zaak. Nu is dat moment aangebroken. Op het terrasje van de huidige zaak legde hij vanmiddag uit dat De Juf het assortiment zal gaan uitbreiden en heel veel gaat doen met ontbijt. De details volgen zo rond de opening wel, of tussentijds op de pagina van De Juf, maar je kunt nu wel al vaststellen dat er op het nieuwe adres veel extra mogelijkheden zijn. Daar is namelijk niet alleen een terras direct voor de deur, maar ook op het pleintje aan de andere kant van de rijweg. Een alcoholvergunning is daar ook mogelijk. We zijn heel benieuwd hoe ze het allemaal precies gaan doen. Het streven is om de nieuwe zaak uiterlijk 1 december a.s. te openen.

Een extra verrassing was dat we Stefanie Van Boven vanmiddag aan het werk zagen bij De Juf. Het bleek geen toeval. Het is de bedoeling dat zij de bedrijfsleidster van de nieuwe Juf zal worden. Dát betekent dan weer niet dat Else achterover gaat leunen; zij gaat zich meer op de taartenproductie richten, en op alles wat daarmee samenhangt. Stefanie wordt verantwoordelijk voor ‘de voorkant’.

Ard liet tot slot ook nog eens weten dat De Juf zich aansluit bij de Vereniging Ondernemers Middelburg (VOM). Dat waarderen we uiteraard! Daarom minstens een felicitatie of drie, voor al dit nieuws. En we hopen uiteraard ook dat er voor het pand in de Sint Janstraat ook weer snel een invulling zal zijn. Wordt vervolgd!

dejufmiddelburg.nl/

Gerelateerd:

 

wijzijndestad.com/verhalen/op-bezoek-bij-de-juf-en-expresszo-in-middelburg/Meer verhalen over De Juf

De Juf heropend aan Damplein 20 in Middelburg

Hoe konden we er gistermiddag eigenlijk aan twijfelen, dat het team van De Juf er vandaag om 08.30 uur klaar voor zou zijn? Natúúrlijk zou dat gaan lukken! Maar zonder…

Lees meer