Geplaatst op 02 november 2018

De laatste dag van Bakkerij Maljaars in Middelburg

Maar liefst 66 jaar bestond Bakkerij Maljaars vof! Morgen zijn de bakkerij en de winkel in de Langeviele voor de allerlaatste keer geopend.

Omdat we morgen verhinderd zijn gingen wij vanochtend alvast afscheid nemen. In dat half uurtje hoorden we de ene na de andere vaste klant de familie Maljaars bedanken voor al die jaren. Dochter Jessica vertelde dat er bij sommigen zelfs traantjes zijn. Begrijpelijk, als je al zo lang vaste klant bent.

De familie en de medewerkers zullen ook nog wel even nodig hebben om te wennen aan het idee maar ze lijken er wel allemaal klaar voor te zijn. Sam en Suzan hebben een mooi nieuw huis in de Griffioen gekocht, bakker Luuk (nee, dat is niet de man van Jessica) heeft al een nieuwe baan en Jessica zelf verklapt morgen wat haar plannen zijn. Johannes Maljaars was al onder de pannen.

Sam beloofde op zoek te zullen gaan naar oude foto’s. Misschien komt er ooit nog een vervolg dus. Maar voor nu wordt het boek Maljaars gesloten.

Ook wij bedanken de familie voor al die jaren in de stad én voor al dat lekkers dat ze bakten en verkochten. We wensen hen veel geluk met alle dingen die komen gaan.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/video-oliebollen-bakken-in-bakkerij-maljaars/

wijzijndestad.com/verhalen/bakkerij-maljaars-middelburg-30-december-2017/

wijzijndestad.com/verhalen/kaas-bij-bakkerij-maljaars/


Delen op