array(8) {
 [0]=>
 int(15889)
 [1]=>
 int(15890)
 [2]=>
 int(15891)
 [3]=>
 int(15892)
 [4]=>
 int(15893)
 [5]=>
 int(15894)
 [6]=>
 int(15895)
 [7]=>
 int(15896)
}

De laatste dag van Bakkerij Maljaars in Middelburg

Maar liefst 66 jaar bestond Bakkerij Maljaars vof! Morgen zijn de bakkerij en de winkel in de Langeviele voor de allerlaatste keer geopend.

Omdat we morgen verhinderd zijn gingen wij vanochtend alvast afscheid nemen. In dat half uurtje hoorden we de ene na de andere vaste klant de familie Maljaars bedanken voor al die jaren. Dochter Jessica vertelde dat er bij sommigen zelfs traantjes zijn. Begrijpelijk, als je al zo lang vaste klant bent.

De familie en de medewerkers zullen ook nog wel even nodig hebben om te wennen aan het idee maar ze lijken er wel allemaal klaar voor te zijn. Sam en Suzan hebben een mooi nieuw huis in de Griffioen gekocht, bakker Luuk (nee, dat is niet de man van Jessica) heeft al een nieuwe baan en Jessica zelf verklapt morgen wat haar plannen zijn. Johannes Maljaars was al onder de pannen.

Sam beloofde op zoek te zullen gaan naar oude foto’s. Misschien komt er ooit nog een vervolg dus. Maar voor nu wordt het boek Maljaars gesloten.

Ook wij bedanken de familie voor al die jaren in de stad én voor al dat lekkers dat ze bakten en verkochten. We wensen hen veel geluk met alle dingen die komen gaan.

Gerelateerd:

Video: Oliebollen bakken in Bakkerij Maljaars

Bakkerij Maljaars Middelburg, 30 december 2017

https://wijzijndestad.com/verhalen/kaas-bij-bakkerij-maljaars/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Grace Wilson opent Gracie -Coffee and Christals in InMiddels
Grace Wilson opent Gracie -Coffee and Christals in InMiddels

En nóg een heropening! Grace Wilson draaide al een paar dagen proef maar vanaf vandaag is haar koffiebar Gracie in InMiddels ook officieel geopend. Koffie en kristallen! De zaak in […]

3 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Slagerij ten Brink heropend aan het Damplein in Middelburg
Slagerij ten Brink heropend aan het Damplein in Middelburg

Zojuist is, na een grondige verbouwing van enkele maanden, Slagerij Ten Brink heropend aan Damplein 12. De zaak is uiteraard wat kleiner dan de oude winkel aan de Langeviele, maar […]

3 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Dorst! Drie rondjes van De Stad op de open dag van het Zeeuws Archief
Dorst! Drie rondjes van De Stad op de open dag van het Zeeuws Archief

Lezingen, pitches, presentaties: zo nu en dan worden we er voor gevraagd, maar aan ons is het niet besteed; we worden een beetje raar en ongemakkelijk van grotere gezelschappen. Maar […]

4 nov 2018