Geplaatst op 11 februari 2018

De laatste editie van City Trail Middelburg

Hè? Gaat City Trail Middelburg er nu mee stoppen, ja? Helaas wel. Eerder deze week spraken we mede-organisator Edwin van Alphen. Die legde uit dat de eerste editie werd georganiseerd vanwege de doorstart van Sporthal De Nassaulaan. De gemeente heeft echter besloten dat de hal dit jaar definitief sluit. Daarom stopt de stadsloop ook. Op vrijdag 22 juni kun je nog een laatste keer vlammen. De inschrijving is al gestart.

Wil jij bijdragen aan de vierde en laatste editie? Dat kan. De organisatie schrijft:

“Wij zijn weer gestart met de organisatie van deze editie en zijn altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de route en het parkoers zo nieuw, volledig en uitdagend mogelijk te maken. Wilt u dit jaar meehelpen aan deze laatste editie? Wij zouden dit ontzettend waarderen en kijken graag samen met u naar de mogelijkheden.

Wilt u uw bedrijf (weer) openstellen, een bijdrage leveren aan het feest op het startterrein of zorgen voor vertier onderweg, ons sponsoren of op een andere manier betrokken zijn? Dan horen we graag van u door een mail te sturen naar info@citytrailmiddelburg.nl.”

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/de-parcoursverkenning-van-city-trail-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/city-trail-middelburg-2017-ook-door-het-zeeuws-archief/


Delen op