Geplaatst op 22 december 2018

De Lange Jan als jukebox: de stadsbeiaardier speelt verzoekjes op 12 januari

Wij zijn De Jukebox!

Dit vinden wij dus helemaal te gek! Stadsbeiaardier Janno Den Engelsman zei het afgelopen zomer al, toen we samen met hem bovenin de Lange Jan zaten: hij staat voor allerlei leuke, muzikale dingen open. Nu komt hij zelf met een prachtinitiatief: op 12 januari, voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie van Gemeente Middelburg, is de Lange Jan een uur lang een Jukebox!

Ja jullie lezen het goed, we mogen nummers aanvragen bij Janno! Hij is die dag een soort DJ. We kunnen kiezen uit maar liefst 72 nummers. En denk nu niet dat het dan alleen gaat om klassieke muziek en kinderliedjes. Janno speelt net zo makkelijk nummers van The Beatles, Racoon, Avicii, Lou Reed of André Hazes. Of wat te denken van Shaffy, Douwe Bob en David Bowie? Het moet toch waanzinnig zijn om Space Oddity een keer van onze toren te horen denderen? 🎵This is Major J. to Ground Control!🎵

Goed, ons verzoekje hebben we al een beetje verklapt. Maar iedereen kan dus meedoen! Hoe werkt dat? Maak je keuze uit de nummers op de muzieklijst en mail je keuze (maximaal 1 nummer) naar : destadsbeiaardier@gmail.com‘. Als je op tijd mailt is je keuze is te horen tijdens de maximaal 60 minuten die Janno speelt, tussen 15.00 en 16.00.

Screenshots van de lijst hebben we hier toegevoegd, maar je kunt het document ook bekijken of downloaden via Google Docs.

Doe je ook mee?

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/hij-is-de-stad-een-uurtje-in-de-lange-jan-met-stadsbeiaardier-janno-den-engelsman/


Delen op