array(2) {
  [0]=>
  int(54134)
  [1]=>
  int(21486)
}

De Middelburgse agenda, 31 maart-3 april 2022

Wat zeg je? Het is weer een beetje koud? Mooi, dat is een extra goede reden om jezelf een beetje warm te dansen, om te springen en te lachen, of om gewoon stilletjes te genieten van kunst, muziek, of een dialoog. Het kan allemaal in Middelburg, dit weekend.

Donderdag
Dat weekend begint vanavond al. In Schouwburg Middelburg kun je genieten van de voorstelling Gif, in Kaffee ’t Hof keert Elliott BROOD na zeven jaar terug.

Vrijdag
Vrijdag hebben we Paulien Cornelisse in de Schouwburg, de Johannes Passion in de Zeeuwse Concertzaal, en Blackup in ’t Hof.

Zaterdag
Zaterdag waaieren we lekker uit. Stapeltjes mensen gaan de verjaardag van Ali vieren, met een speciale editie van Tipsy in Schutters • Middelburg. In Café Le Penseur speelt Smooty Rockers, MZVC heeft een Franse avond, en bij Cafe Tympaan en Brooklyn Bar & Grill wordt gefeest omdat de wintertent alsnog wordt afgebroken. In De Spot kun je lekker dansen op de muziek van Laurens, Etienne en Joeri, tijdens Dream Machine, in de schouwburg wordt Dire Straits uitgevoerd en Charlie & The Lesbians komen naar ’t Hof.

Maar er zijn ook heel andere dingen die dag hoor. Restring-dag in Muziekcentrum Middelburg bijvoorbeeld, een editie van Stichting Repair Café Middelburg en een Lange Tafel Gesprek en muziek bij het Stadspastoraat van Nieuwe Kerkgemeente Middelburg.

Zondag
Daar is zondag ook een lezing van Mpho Tutu van Furth, op de dag dat er ook weer fijn Koopzondag is, en natuurlijk Kunst en Cultuurroute Middelburg.

Bekijk de hele agenda op https://wijzijndestad.com/agenda/

Geniet ervan mensen, het leven is te kort om het koud te krijgen!

Foto: Optreden volksdansgroep met City Band of Belgrado op de Lange Delft, september 1976. Bron: Beeldbank Zeeland ZB Bibliotheek van Zeeland

Volgende verhalen

Afbeelding #011 voor het verhaal ING Huis Middelburg heropend aan de Markt in Middelburg
ING Huis Middelburg heropend aan de Markt in Middelburg

Eerlijk gezegd was het onze inschatting dat na het vertrek van de RABO uit de Langeviele op termijn ook ABN/AMRO en ING van de Markt zouden gaan verdwijnen, maar dat […]

31 mrt 2022
Afbeelding #021 voor het verhaal Op stoom! De Middelburgse horeca in de jaren zestig
Op stoom! De Middelburgse horeca in de jaren zestig

Na rondjes langs de Middelburgse horeca in de jaren 50, 70 en 80 is het nu de beurt aan de jaren 60. De sixties. De glorietijd van de boomers, en […]

1 apr 2022
Afbeelding #004 voor het verhaal Een luizenuitbraak bij Archipelschool Magistraal
Een luizenuitbraak bij Archipelschool Magistraal

Worden er nog een beetje leuk grappen uitgehaald in Middelburg vandaag? Deze, van Archipelschool Magistraal, vinden we in ieder geval wel geinig. Gisteren kregen de ouders van alle leerlingen een […]

1 apr 2022