Geplaatst op 06 september 2019

De Middelburgse agenda, 6 t/m 8 september 2019

🎶 Yes Sir, I can boogie, but I need a certain song 🎶

Heb je zin om vanavond te dansen op Funk, Soul en Disco uit de jaren 70 en 80? Dat kan! Op Boogie Fever in Café Schuttershof. Wij zijn zelf niet van de partij, maar we mogen wel deze twee vrijkaarten verloten hier. Laat het even weten, als je daar wel oren naar hebt.

Maar er is natuurlijk meer! Zoals vanmiddag de grand opening van Boutique Hotel Sir Franklin, met optredens van Bart Brandjes en DJ Chelsea. Na de eerdere openingen van de Brasserie en de Cocktailbar is Franklin daarmee compleet.

Op Zeeland Nazomerfestival vanavond Nielson en morgen Jett Rebel. In De Spot Shake, Shake, Shake. In Kaffee ’t Hof een optreden van Delaney Davidson (Nz) en in De Drvkkery het laatste lunchtafelgesprek en de boekpresentatie van Tobias van Gent & Hans Sakkers: Slag om de Schelde 1944.

Morgen onder meer Tipsy met Tempo in Schutters, en een eerste RnB Karaoke in Middelburg, in De Herberg, met JAILO en Laurens van Dijk. Bij MarktCafe een optreden van Dirty piano’s en in ruimteCAESUUR de opening van de tentoonstelling Locust.

Enjoy the ride, folks!

wijzijndestad.com/agenda/


Delen op