Geplaatst op 20 december 2018

De Middelburgse agenda tot Kerst 2018

wijzijndestad.com/agenda/

Wij zijn De Stad! Middelburg maakt zich op voor de laatste aanloop naar Kerst. Met de komende dagen weer veel livemuziek, diverse exposities en nog veel meer.

Ook bij IJsbaan Middelburg is er van alles te beleven. Morgen verrijst daar ook het reuzenrad naast de baan, een mooie extra dimensie aan het geheel.

Eerder deze week besteedden we extra aandacht aan de theatershow van Isabel Provoost; nu lichten we de familievoorstelling De Sneeuwkoningin nog even uit. Vorige week zouden we achter de schermen gaan kijken bij deze productie, de tweede samenwerking tussen Peter Adriaanse en Schouwburg Middelburg, maar dat liep even anders. Hoe dan ook: de voorstelling wordt vijf keer gespeeld en belooft een prachtige invulling voor de kerstvakantie te worden. In de PZC van vandaag kun je er meer over lezen.

Maar vergeet ook de voorstelling van het Minitheater niet, of Eten wat de pot schaft! Of het optreden van het Madrigaalkoor, en de extra koopzondag, op 23 december.

En dan maandag natuurlijk nog ons eigen volksfeest: Kerstnacht. Die fuif heeft geen duiding meer nodig, toch. Middelburg gaat los! Ho ho ho!

wijzijndestad.com/agenda/

Foto’s: Schouwburg Middelburg


Delen op