array(5) {
  [0]=>
  int(15230)
  [1]=>
  int(15231)
  [2]=>
  int(15232)
  [3]=>
  int(15233)
  [4]=>
  int(15234)
}

De Middelburgse agenda tot Kerst 2018

https://wijzijndestad.com/agenda/

Wij zijn De Stad! Middelburg maakt zich op voor de laatste aanloop naar Kerst. Met de komende dagen weer veel livemuziek, diverse exposities en nog veel meer.

Ook bij IJsbaan Middelburg is er van alles te beleven. Morgen verrijst daar ook het reuzenrad naast de baan, een mooie extra dimensie aan het geheel.

Eerder deze week besteedden we extra aandacht aan de theatershow van Isabel Provoost; nu lichten we de familievoorstelling De Sneeuwkoningin nog even uit. Vorige week zouden we achter de schermen gaan kijken bij deze productie, de tweede samenwerking tussen Peter Adriaanse en Schouwburg Middelburg, maar dat liep even anders. Hoe dan ook: de voorstelling wordt vijf keer gespeeld en belooft een prachtige invulling voor de kerstvakantie te worden. In de PZC van vandaag kun je er meer over lezen.

Maar vergeet ook de voorstelling van het Minitheater niet, of Eten wat de pot schaft! Of het optreden van het Madrigaalkoor, en de extra koopzondag, op 23 december.

En dan maandag natuurlijk nog ons eigen volksfeest: Kerstnacht. Die fuif heeft geen duiding meer nodig, toch. Middelburg gaat los! Ho ho ho!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Foto’s: Schouwburg Middelburg

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Gezocht: horeca voor een mogelijke ijsbaan aan de Nassaulaan
Gezocht: horeca voor een mogelijke ijsbaan aan de Nassaulaan

Mensen informeren regelmatig bij Wij zijn De Stad naar bepaalde contactpersonen of belangstellenden voor lokale initiatieven. Meestal verwijzen we dan rechtstreeks naar die personen, maar soms is het hier plaatsen […]

21 dec 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Oud-Hollandsche pop-up store: Lange Delft 111 heropend
Oud-Hollandsche pop-up store: Lange Delft 111 heropend

Afgelopen dinsdag beloofden we vandaag meer te vertellen over de nieuwe, tijdelijke invulling van Lange Delft 111 (voorheen Delifrance). Iemand raadde het al in de reacties: de winkel is vanaf […]

21 dec 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Actie, deel 2. Gaan we er weer voor?
Wij zijn De Actie, deel 2. Gaan we er weer voor?

Als het gaat om leuke en verbindende dingen in Middelburg zijn we nergens te beroerd voor. Tegelijkertijd vinden we ook dat je spontane dingen niet te veel moet uitmelken. Daarom […]

21 dec 2018