array(3) {
  [0]=>
  int(63726)
  [1]=>
  int(63698)
  [2]=>
  int(63699)
}

De Middelburgse agenda voor het eerste decemberweekend van 2022

Markten, muziek en theater, ijspret, kunst en shopgenot: we hebben het weer allemaal in Middelburg, dit eerste weekend van december. Wat zijn jouw plannen? Een greep uit de agenda op https://wijzijndestad.com/agenda:

Vrijdag:

We beginnen straks om 11.30 met de Marktdag Middelburg van Jong Ondernemen. Drieëntwintig Zeeuwse start-ups van HZ University of Applied Sciences presenteren hun bedrijven. Op Insta werden we bedolven onder de mentions, afgelopen week. Dát deden de starters in ieder geval alvast prima, van de Drip it Druppelaar tot de De Babbelplank.

Verder is weer een spelletjesavond van Het Koffiepand en De Drvkkery, Ronald Goedemondt staat in Schouwburg Middelburg, Frank treedt op in Vini Wijnbar, in De Spot weer een editie van Drum ’n Base in your face, in Seventy-Seven is het Mamba Radio Disco, en Lector speelt in Kaffee ’t Hof.

Zaterdag:

Rommelmarkt bij de IJsbaan. Goede Doelen Markt in het Hofje Onder den Toren. Brocante aan huis op de Herengracht. Een kerstmarkt van University College Roosevelt bij het Bagijnhof. En ook weer muziek op diverse podia. Van joe cocker undercover in PAND 39 tot het Hank Quintet in Café Le Penseur. Oranje speelt natuurlijk ook. Dat is in veel cafés te volgen…en hopelijk ook te vieren.

Zondag:

Zondag is het natuurlijk weer koopzondag én Kunst en Cultuurroute Middelburg. Met deze keer ook Kunst & Kids bij Cultuurhuis Kuiperspoort, muziek van Omar-Molo, Emma Breedveld en Job Ter Haar bij SmithArt en de onthulling van Spot On!, het tijdelijke lichtkunstwerk op het brugwachtershuisje van de Schroebrug.

Moet wel lukken zo, toch? Veel plezier, Middelburg!

https://wijzijndestad.com/agenda/

Volgende verhalen

Afbeelding #002 voor het verhaal Jolanda Wijtenburg (Dance Center Dazzle) over de Melt Methode
Jolanda Wijtenburg (Dance Center Dazzle) over de Melt Methode

Dance Center Dazzle, gevestigd aan de Amnestylaan, bestaat al 32 jaar. We waren er zelf echter nog nooit geweest. Twee weken geleden maakten we nu eindelijk eens kennis met Jolanda […]

3 dec 2022
Afbeelding #001 voor het verhaal Ruim 900 mensen bij het afscheid van dokter Ponten
Ruim 900 mensen bij het afscheid van dokter Ponten

Deze foto kregen we afgelopen donderdag van Annemieke Houmes. Ze schreef erbij: “anderhalf uur in de rij bij Schouwburg Middelburg, voor het afscheid van huisarts Ponten die met pensioen gaat. […]

3 dec 2022
Afbeelding #000 voor het verhaal De Kerstman en rendier Rudolf over Santa Run Middelburg 2022
De Kerstman en rendier Rudolf over Santa Run Middelburg 2022

Weet je nog, al die kerstmannen en -vrouwen op de Markt, drie jaar geleden? Wat een vrolijke aanblik was dat! Rotary Club Middelburg pakt de kerstdraad dit jaar weer op. […]

3 dec 2022