array(2) {
  [0]=>
  int(6822)
  [1]=>
  int(6823)
}

De Middelburgse Horeca en de coronacrisis: Café Bommel

Hoe ervaart de Middelburgse horeca de coronacrisis? We gaan het in de komende weken vragen bij verschillende ondernemers. Heb jij ook een verhaal als café- of restauranthouder? Laat het ons dan weten!

 

Gisteren, op de merkwaardigste Koningsdag ooit, bezochten we Café Bommel, waar Chelsea Schild en Lejo de Hond present waren om liefhebbers te voorzien van ‘Coffee to Go’. Met die service is Bommel deze week begonnen.

 

Team Bommel zit sowieso niet stil. Ook deze zaak startte – met succes – een crowdfundingsactie, en rolde stap voor stap ook een bezorg- en afhaalservice uit. Ondertussen werd het café ook geschilderd en schoongemaakt.

 

Chelsea en Lejo hebben allebei hun eigen verhaal. Zij werd begin dit jaar compagnon van Huib Labeur en Nathalie Labeur-van de Zande, na eerst zeven jaar in loondienst te zijn geweest, hij was juist begonnen aan zijn afscheidsperiode in de zaak: het plan wás al om te stoppen, per 1 juni.

 

Gooit corona roet in hun eten? Reken maar! Zijn ze erdoor uit het lood geslagen? Dat lieten ze niet blijken in ieder geval. Schouders eronder en het beste ervan maken, ondanks alles.

Filmpje:
https://youtu.be/MJJ3rKmuFKo

 

https://www.cafebommel.nl

 

Gerelateerd:

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/de-middelburgse-horeca-en-de-coronacrisis-desafinado/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De Middelburgse Horeca en de coronacrisis: Brasserie Eiggenwijzz
De Middelburgse Horeca en de coronacrisis: Brasserie Eiggenwijzz

Hoe ervaart de Middelburgse Horeca de crisis? Deze week bezoeken we een stuk of tien ondernemers met een eigen café of restaurant. Hoe pakken zij de dingen aan, wat zijn […]

29 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Boeken lenen bij de ZB? Ja hoor, dat kan weer
Boeken lenen bij de ZB? Ja hoor, dat kan weer

We zijn er nog lang niet, maar stapje voor stapje worden de activiteiten van bedrijven en organisaties weer wat zichtbaar. Zo ook bij organisaties voor cultureel erfgoed, zo ook bij […]

29 apr 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Het dak op met Henk & John
Het dak op met Henk & John

Een dak niet beklommen is een dak niet beleefd.   We waren al een beetje in paniek: twee weken geen stadsdak beklommen! Woooooot! Dakloos waren we, min of meer.   […]

29 apr 2020