Geplaatst op 07 mei 2020

De Middelburgse Horeca en de coronacrisis: lunchroom Dustoch 30 april 2020

Mensen die hebben meegeteld weten het: er was nog een filmpje te gaan, in de serie ‘De Middelburgse Horeca en de coronacrisis’. Hier is dat filmpje dan! Op 30 april gingen we op bezoek bij Lunchroom Dustoch.
 
Over de lunchroom zelf kunnen we, helaas, vrij kort zijn op dit moment. Ook deze horecagelegenheid is nog steeds gesloten en de mogelijkheden voor alternatieven zijn nog beperkt, omdat alle dagbestedingen van Stichting ’s Heeren Loo regio Zeeland gesloten zijn. De cliënten kunnen dus nog niet naar hun vertrouwde plekje.
 
Maar we hadden mazzel vorige week! Martin, die onder meer verantwoordelijk is voor de kassa en de muziek van de winkel van Dustoch was net in de stad met zijn ouders, en wilde graag zijn verhaal doen. Wij op ons beurt wilden dat graag horen natuurlijk.
 
En begeleider Sita had ook nog een nieuwtje: de winkel van Dustoch is vanaf vandaag weer geopend, van donderdag t/m zaterdag, van 11 tot 16 uur. Nog zonder cliënten weliswaar, maar het is tenminste wat. Op de tafels zagen we al een hele voorraad geschenken staan, gemaakt door Atelier V. “Dat is misschien wel een moederdagtip.” En of dat een moederdagtip is!
 
We hopen dat Martin en al zijn collega’s gauw weer aan de slag kunnen, en dat ook de lunchroom een oplossing vindt binnen de nieuwe maatregelen. Daar komen we zeer binnenkort op terug!
Filmpje: 

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg