Geplaatst op 17 mei 2019

De Mug wordt Brasserie en Cocktailbar Franklin: opening op 1 juni

Over twee weken is de opening van Brasserie en Cocktailbar Franklin aan de Vlasmarkt! We hadden al het vermoeden dat de oude naam CafĂ© Restaurant “De Mug” niet meer zou terugkeren, maar nu weten we het zeker. De nieuwe naam is bijvoorbeeld te zien op de banners die sinds kort op de omheining aan de voorzijde van het pand prijken.

Gisteren mochten we even een kijkje nemen in het pand en zagen we hoe hard er is gewerkt in de twee maanden sinds ons laatste bezoek. We geven uiteraard nog niet te veel prijs, want er zijn nog veel dingen die momenteel worden afgewerkt. We wachten gewoon rustig af, tot 31 mei.

De (her-) opening van de zaak is een zogenoemde ‘soft opening’. De brasserie en de bar gaan op 1 juni open voor het publiek, maar het hotel volgt pas later deze zomer. Ook de achterste ruimte moet dan nog verbouwd en ingericht worden. Maar het moge duidelijk zijn: het wordt heel anders dan het was. Het zal voor veel mensen nog even wennen zijn, maar reken maar dat de nieuwe zaak voor indrukwekkende verrassingen zit.

Kortom: wordt gauw vervolgd! Ben je nieuwsgierig naar nog een paar glimpen? Kijk dan eens op de Facebookpagina van Autentico Paint!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/de-verbouwing-bij-de-mug-7-maart-2019/

wijzijndestad.com/verhalen/cafe-restaurant-de-mug-nog-gesloten-tot-juni-2019/


Delen op