Geplaatst op 14 februari 2015

De N8vdN8 is De Stad

Kijk, en omdat dan zoveel mensen zich vrijwillig inzetten voor zo’n evenement als N8vdN8 zou er geen financiële steun nodig zijn? Sorry, maar dat vinden wij toch vreemd. Weet men wel hoeveel werk er achter de schermen wordt verzet?

Maar het is wel een mooi verhaal. De organisatie schrijft over gisteravond:

“Gisteren kwamen er zo’n 120 vrijwilligers en deelnemers aan de N8vdN8 in 2014 naar de vrijwilligersbijeenkomst. Mensen van de rekwisieten, van de kerken, van het licht, van muziek, van toneel, van dans, van SCOOP, de Spot, van het stoken van de vuurkorven, de drankverstrekkers, de licht afplakkers, de mensen die de straten afzetten, de vormgevers, Bella Festa, de mensen die gidsten en nog veel meer mensen. We deden met zijn allen een minitochtje door de straten van de binnenstad.

Dat kon alleen als er ook nu weer vrijwilligers wilden laten zien wat de N8vdN8 voor bezoekers betekent. Nou en dat deden deze mensen:

Chee en Savannah deelden drop, Phons was er met zijn machtige maskermensen, Mees en Sarah deelden gluhwein en chocolade-melk, Goannah dreaming speelde alsof ze nooit weg waren geweest, Annelies Heyts van het Goese lyceum danste met haar dansers onder de pilaren op de Helm, musici (luit en viool) van UCR speelden bij Common house Elliott en Gijs Haak projecteerde zijn films bij Douwe op het raam, Teun en zijn stralende meiden reden mee op de bakfiets en deelden sterretjes, broeder Dieleman zong Gloria bij de watertoren en Rijk-Jan Koppejan vertelde over het leven buiten deze aarde.

Wat wij gisteren samen lieten zien is precies wat de N8vdN8 is! Blij het weekeinde in.”

Zijn zijn De Stad!
Foto’s: Judith Sekewaël


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg