Geplaatst op 11 oktober 2015

De nieuwe (en oude) vestiging van Chica’s Mode in Middelburg

Een paar weken geleden kondigden we al aan dat Chica’s (onderdeel van Chica’s & Niňos Mode) zou gaan verhuizen van de Lange Geere naar de Langeviele. Dat gebeurde echter precies op het moment dat wij er een weekje van tussen waren.

Afgelopen donderdag zijn we alsnog een kijkje gaan nemen. De eigenaars waren er niet, maar medewerkster Melissa Baijens liet ons de nieuwe zaak graag zien. Heel veel hebben we daar verder niet over te vertellen. Het pand is van binnen minder klassiek dan de buitenkant doet vermoeden, maar ‘dat moderne’ maakt de uitstraling van de winkel niet minder warm. En de Langeviele is weer een winkel rijker, dat moeten we koesteren!

Nu dachten we eerlijk gezegd dat daar tegenover zou staan dat de Lange Geere er dan weer eentje armer zou zijn, maar dat blijkt niet waar te zijn. Daar, op nummer 24, was afgelopen donderdag voor het eerst ‘The Outlet Store’ open, van dezelfde eigenaars (samen met een andere winkelier uit de Langeviele). In die zaak wordt merkkleding verkocht tegen zeer schappelijke prijzen. De Middelburgse Marianne Menheere was er in ieder geval blij mee, vertelde ze. Prima toch?

We wensen beide zaken hoe dan succes met de nieuwe opzet! #ZijzijnDeStad

Tags:

Delen op