array(1) {
  [0]=>
  int(12475)
}

De nieuwe praktijken van Feeling Fine & Be Good in de Brakstraat

Voor uitnodigingen in bijzondere Middelburgse panden zijn we altijd te porren! Vanmiddag waren we te gast in de Brakstraat, in de nieuwe praktijken van Praktijk Feeling-Fine en Massagepraktijk Be Good Middelburg. We werden rondgeleid door de eigenaars, Eline Dominicus en Bianca Koet.

De twee dames kwamen ook in eerdere berichten voorbij, bijvoorbeeld toen Eline zich aansloot bij de VOM, tijdens ‘Wij zijn De Acties’ en in een item over InMiddels, waar Bianca drie jaar geleden begon. Maar dingen zijn altijd in beweging en hoewel Be Good en Feeling-Fine nog steeds zelfstandige massagepraktijken zijn werken de twee dames sinds kort veel nauwer samen. Hoe dat precies zit kun je horen en zien in dit filmpje.

Het pand waar de praktijken sinds 1 mei zijn te vinden heet De Schulpe, aan Brakstraat 30. Even dachten we dat het ging om het pand waar in de jaren in 90 talloze Middelburgse horecafiguren verbleven, maar dát bleek een deurtje verder te zijn. Op nummer 30 zat vele jaren het ZCAD, het Zeeuws Consultatiebureau voor Alcohol en Drugs. In de jaren 40 zat er een hoedenmagazijn in het monumentenpand. Nu is het pand in handen van een echtpaar dat het zelf prachtig heeft gerenoveerd. In die zin is alles gloednieuw.

Wij waren er nog nooit binnen geweest, dus we genoten met volle teugen van het fraaie diepe pand. Ook de achterkant mochten we zien: via de achterplaats kom je op dat maffe plein achter de Breestraat, met die gymzaal. En passant leerden we dat er op termijn appartementen in die zaal komen. Enfin, kijk zelf maar even.

Feit dat is Eline en Bianca een prachtig nieuw stekje hebben in de Middelburgse binnenstad. Da’s wel een felicitatie waard toch? Bij dezen!

Gerelateerd:

Welkom bij de VOM, Feeling Fine Massagetherapie!

https://wijzijndestad.com/verhalen/de-stand-van-zaken-bij-inmiddels/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Buitenkansje: win kaarten voor het Sinfonietta String Festival Zeeland!
Buitenkansje: win kaarten voor het Sinfonietta String Festival Zeeland!

Het gebeurt niet zo gek vaak, maar dit weekend hebben we op de Middelburgse agenda ook een festival staan dat zich deels buiten de stad afspeelt: het Sinfonietta String Festival […]

16 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Wim en Silvia Koning: de nieuwe eigenaars van B&B Montancourt Middelburg
Wim en Silvia Koning: de nieuwe eigenaars van B&B Montancourt Middelburg

In november 2015 waren we op bezoek in het pand aan Rouaansekaai 21, waar Cor en Marijke Geluk toen net Bed & Breakfast Montancourt Middelburg hadden geopend. Een geweldig mooi […]

17 mei 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De Mug wordt Brasserie en Cocktailbar Franklin: opening op 1 juni
De Mug wordt Brasserie en Cocktailbar Franklin: opening op 1 juni

Over twee weken is de opening van Brasserie en Cocktailbar Franklin aan de Vlasmarkt! We hadden al het vermoeden dat de oude naam Café Restaurant “De Mug” niet meer zou […]

17 mei 2019