Geplaatst op 01 februari 2019

De opening van Koole Sport Lab in Middelburg

Weekend! Deze week extra aandacht voor de Opening van Koole Sport Lab, die voor vanavond 19.00 uur op de agenda staat. Wij wipten begin van de middag even aan en zagen dat er overal nog hard werd gewerkt om klaar te zijn voor het evenement. Uit de omschrijving:

‘Vanavond openen de deuren van het Koole Sport Lab. Het Koole Sport Lab is het trainingscentrum voor duursporters in Zeeland, met een grote open fitness, specifieke groepslessen en interessante lezingen een ontmoetingsplek voor gezamenlijke trainingen.

Loop binnen vanaf 19.00 uur, maak gratis gebruik maken van de open fitness, volg de lezing van Frank Heldoorn (reserveren) en nuttig een hapje en drankje.’

We leerden vandaag overigens pas dat het pand niet is verhuurd maar is verkocht. De winkels van Koole Sport blijven gewoon bestaan, voorlopig in ieder geval wel tenminste.

En verder op de agenda?

Lekker dansen in Café Schuttershof, genieten van Gregory Page of dat enorme spektakel in Schouwburg Middelburg ondergaan, van Dance Center Dazzle. Ook livemuziek bij o.a. Ut Babbelaertje, Café Le Penseur, De Drvkkery en Hard en Ziel. Ja zelfs in Cinema Middelburg!

En zondag natuurlijk ook weer Koopzondag in de stad én de opening van het jubileumjaar van Kunst en Cultuurroute Middelburg.

wijzijndestad.com/agenda/

Veel plezier allemaal!


Delen op