Geplaatst op 06 juli 2017

De opening van Restaurant het Vliegendt Hert

Vanaf maart hebben we hier met enige regelmaat aandacht besteed aan de activiteiten van Ben en Steven van Velzen, rondom de opening van Het Vliegendt Hert , Wijnkoperij en Restaurant, aan de Dam. Wat nog restte was de opening van het Restaurant en de bar. Welnu: vandaag is het zover. Eind van de middag is er een opening voor genodigden in het pand, vanaf morgen is iedereen van harte welkom om er een kijkje te komen nemen.

Wij waren ook uitgenodigd voor het feestje vanmiddag, maar Ben weet inmiddels gelukkig dat wij niet zo dol zijn op zulke fuifjes en vond het ook prima als we vooraf al een kijkje kwamen nemen. We zagen de zaak uiteraard in de receptie-opstelling maar dat geeft niet toch? Ook zo zag het er schitterend uit. Wat mooie bar is het geworden en dan de keuken: je ziet aan niets meer dat dat een paar weken geleden nog een oude werkplaats was (zie ook de eerdere berichten). Ook leuk om nu eens de hand te schudden van de chef, Wilco van Helleman. Onnodig te zeggen dat die er veel zin in heeft, net als zijn collega Aniek Huijbrechts, die we troffen achter de bar.

Extra leuk om te melden is dat Vliegendt Hert zich ook heeft aangesloten bij de VOM. Een dubbele reden om een bos bloemen te bezorgen! Welkom mensen, daar zijn we blij mee.

Mocht je nog extra redenen nodig hebben om deze aanwinst te bezoeken de komende dagen: bedenk dan dat er meteen dingen worden georganiseerd, zoals aanschuifdiners en een bierproeverij met Brouwerij Kees, a.s. zaterdag. Er zijn nog plekjes vrij. Je leest er meer over op nieuwsbrief.nedbase.nl/t/j-9505EA37B7A929CF.

We wensen Ben, Steven en alle nieuwe medewerkers veel succes en plezier met de nieuwe zaak!

Een kort filmpje van zojuist is te bekijken op YouTube.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2017/03/27/paleis-op-de-dam-meer-over-de-plannen-van-ben-en-steven-van-velzen/

wijzijndestad.com/2017/04/13/verstopte-proefwerken-van-de-hbs-duiken-op-na-60-jaar/

wijzijndestad.com/2017/04/26/ben-van-velzen-over-het-vliegend-hert-en-de-nieuwe-kok/

wijzijndestad.com/2017/06/07/de-winkel-van-t-vliegendt-hert-opent-op-donderdag-8-juni-2017/


Delen op