array(1) {
  [0]=>
  int(10089)
}

De Pepernotenfabriek toch weer terug in Middelburg

Jaaa! Van Delft De Pepernotenfabriek is toch weer terug! De zaak zal vrijdag of zaterdag heropenen in de Lange Delft, en wel op nummer 117, in het pand waar voorheen Witteveen zat. Daar komen we nog op terug!

Goed om te weten is misschien dat de tijdelijke winkel op zoek is naar nieuw personeel! Check de pagina!

Dit is misschien ook wel een moment om iets te zeggen over vastgoednieuws. Dat is altijd een interessant punt. En soms een pijnlijk punt. We houden ons op vele vlakken koest, geloof het maar. Maar niet altijd. Afgelopen week was er bijvoorbeeld wat felheid over de berichten over verhuizingen. Medewerkers waren nog niet op de hoogte.

Laten we voorop stellen dat we zulke dingen altijd naar vinden. In het genoemde geval wisten wij al meer dan zes maanden van een opgezegd huurcontract, de medewerkers nog niet. Dat het dan nu dan alsnog als een verrassing kwam is niet leuk, maar zegt ook iets over de interne communicatie.

Iets dergelijks speelde ook rondom het pand van Witteveen dat nu weer een bestemming heeft. Dat was geen prettig afscheid, laten we het daar maar op houden. Dat houden we dan ook gewoon kort en bondig. Soms is het de kramp van nu, soms is het meer dan dat.

Maar over geruchten moet je soms ook wat kunnen zeggen. De bevestiging komt vanzelf. Of niet. Nog iets in dit kader? Ja hoor! We hoorden dat het pand van voorheen Robuust ook een optie was, als pepernotenbestemming. Dat bleek echter geen optie meer omdat er een nieuwe huurder zou zijn.

We zijn benieuwd. Misschien is het maar een gerucht, maar het zou wel mooi zijn. En goed. We horen of zien het nog wel.

Maar de pepernoten zijn terug! In de Lange Delft. Lekkah!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/openingsdag-de-pepernotenfabriek-middelburg-de-fotos/

Helaas: Witteveen permanent gesloten

 

https://wijzijndestad.com/verhalen/video-openingsdag-de-pepernotenfabriek-in-middelburg-4-oktober-2017/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal #Middelburg op Instagram, september 2019
#Middelburg op Instagram, september 2019

“There comes a time when autumn asks, What have you been doing all summer?”   #Middelburg op Instagram in september!   De beelden werden gemaakt of gedeeld door de volgende […]

9 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De vloeibare commissie van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars
De vloeibare commissie van Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars

Humor! Sinke Komejan Bedrijfsmakelaars I Taxateurs liet vandaag een tasje bij ons bezorgen inclusief een begeleidende brief. “Hartelijk dank voor het adverteren op sociale media van het verkochte winkelpand Pottenmarkt 5-7 in […]

10 okt 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Frank van der Meijden over de expositie La Parata Bizarra
Frank van der Meijden over de expositie La Parata Bizarra

De agenda is nog niet helemaal bijgewerkt, maar dat mag de pret van het uitlichten niet drukken. Je kunt maar alvast een beetje op de hoogte zijn, nietwaar? Een kleine […]

10 okt 2019