Geplaatst op 08 oktober 2019

De Pepernotenfabriek toch weer terug in Middelburg

Jaaa! Van Delft De Pepernotenfabriek is toch weer terug! De zaak zal vrijdag of zaterdag heropenen in de Lange Delft, en wel op nummer 117, in het pand waar voorheen Witteveen zat. Daar komen we nog op terug!

Goed om te weten is misschien dat de tijdelijke winkel op zoek is naar nieuw personeel! Check de pagina!

Dit is misschien ook wel een moment om iets te zeggen over vastgoednieuws. Dat is altijd een interessant punt. En soms een pijnlijk punt. We houden ons op vele vlakken koest, geloof het maar. Maar niet altijd. Afgelopen week was er bijvoorbeeld wat felheid over de berichten over verhuizingen. Medewerkers waren nog niet op de hoogte.

Laten we voorop stellen dat we zulke dingen altijd naar vinden. In het genoemde geval wisten wij al meer dan zes maanden van een opgezegd huurcontract, de medewerkers nog niet. Dat het dan nu dan alsnog als een verrassing kwam is niet leuk, maar zegt ook iets over de interne communicatie.

Iets dergelijks speelde ook rondom het pand van Witteveen dat nu weer een bestemming heeft. Dat was geen prettig afscheid, laten we het daar maar op houden. Dat houden we dan ook gewoon kort en bondig. Soms is het de kramp van nu, soms is het meer dan dat.

Maar over geruchten moet je soms ook wat kunnen zeggen. De bevestiging komt vanzelf. Of niet. Nog iets in dit kader? Ja hoor! We hoorden dat het pand van voorheen Robuust ook een optie was, als pepernotenbestemming. Dat bleek echter geen optie meer omdat er een nieuwe huurder zou zijn.

We zijn benieuwd. Misschien is het maar een gerucht, maar het zou wel mooi zijn. En goed. We horen of zien het nog wel.

Maar de pepernoten zijn terug! In de Lange Delft. Lekkah!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/openingsdag-de-pepernotenfabriek-middelburg-de-fotos/

wijzijndestad.com/verhalen/helaas-witteveen-permanent-gesloten/

 

wijzijndestad.com/verhalen/video-openingsdag-de-pepernotenfabriek-in-middelburg-4-oktober-2017/


Delen op