array(3) {
  [0]=>
  int(22695)
  [1]=>
  int(22696)
  [2]=>
  int(22697)
}

De Pepernotenfabriek wordt de oliebollen- en chocoladefabriek, in december

Dat De Pepernotenfabriek een groot succes is hoeven we niemand meer te vertellen. Wij zagen hier al ontelbaar veel enthousiaste reacties van mensen uit heel Zeeland, maar je ziet het in de winkel zelf nog beter: er staan vaker wel dan niet rijen voor de kassa van deze tijdelijke succesformule.

En nu is er nieuws! Ook na 5 december blijft het pand aan Lange Delft 3 in gebruik. Toen we maandag bedrijfsleider Denny ter Steege spraken verklapte hij het al. Vanavond mailde hij de details. We citeren hem maar gewoon even:

“Na 5 december gaan we de winkel verbouwen en openen we met een nieuwe formule, te weten De Oliebollenfabriek (van Klink sinds 1795) én ‘De Chocoladefabriek’, ook van Klink.

De “Klink-formule” gaat officieel open op 9 december a.s. Bakkerij Klink & Englebert is een begrip in Den Haag e/o. Het bedrijf bestaat reeds sinds 1795 en mag de titel van hofleverancier dragen! Klink wenst landelijk te gaan en Middelburg (!) behoort tot 1 van de steden waar als eerste wordt gestart!”

Bij de Oliebollenfabriek kan je natuurlijk oliebollen kopen maar ook kant en klare emmertjes met oliebollenmix. Vanzelfsprekend wordt de oliebollenmix aangevuld met een vulling naar keuze (3 smaken), poedersuiker en een uitleg omtrent de bereidingswijze. Dit alles in een feestelijke cadeauverpakking. In de Chocoladefabriek zal ook nog steeds een selectie van de pepernoten met een smaakje worden verkocht, en daarnaast vele andere lekkernijen, zoals Caramel-Zeezout-Pindarotsjes, de wereldberoemde “Kuzzjes” van Klink (20 smaken chocoladezoenen), gedoopte chocoladespekjes en chocolademelk.

Deze nieuwe winkel blijft in ieder geval open tot 8 januari. Tegen die tijd stopt Denny zelf sowieso bij de winkel. Hij en zijn lief Marry Fermont-ter Steege, van Fermont Fotografie, gaan samen met hun kindje de reis van hun leven maken, door o.a. Canada, de VS en Nieuw-Zeeland. Bekijk de vrolijke boodschap van het gezin op https://fermontfotografie.nl/groot-nieuws.

Dus dames van Middelburg, houd het in de gaten: als je nog kuzzjes wil scoren bij Denny, dan moet je dat doen voor januari! Waarom zeggen we dat? Omdat we regelmatig dames horen zuchten dat ze nog even een zakje lekkers gaan halen bij de Pepernotenfabriek, omdat daar zo’n mooie meneer werkt, daarom 🙂

Oh ja, en tot slot: Van Delft De Pepernotenfabriek heeft ook nog een actie waarbij je het aantal pepernoten in de pot moet raden. 52 kilo pepernoten kun je er mee winnen. Woooot?

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal #Middelburg op Instagram, oktober-november 2017
#Middelburg op Instagram, oktober-november 2017

#Middelburg op Instagram, de afgelopen maand. Naar deze foto’s keken we weer nét even iets langer. De donkere dagen voor Kerst? Jazeker, maar in Middelburg schijnen overal lichtjes. Wij zijn […]

25 nov 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Op bezoek bij de Scouting Berdenis van Berlekomgroep in Middelburg
Op bezoek bij de Scouting Berdenis van Berlekomgroep in Middelburg

Kijk, je zal ons niet snel horen mopperen over een te veel aan digitaal vermaak, maar als we zelf kinderen hadden moeten opvoeden, dan zouden we waarschijnlijk ook hebben geprobeerd […]

25 nov 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Anouk van Wort Interiors & Design vertrekt uit de Lange Noordstraat
Anouk van Wort Interiors & Design vertrekt uit de Lange Noordstraat

Een van de eerste berichten ooit, op Wij zijn De Stad – Middelburg ging over Anouk van Wort – Interiors & Design. De winkel was toen, in juli 2014, nog […]

25 nov 2017