Geplaatst op 19 augustus 2016

De plaatsing van de ketels bij Stadsbrouwerij Middelburg

“Wielemaker begint om 08.30 met lossen”. Meestal zijn wij niet echt te porren om ergens midden in de nacht een kijkje te gaan nemen, maar voor de levering en plaatsing van de brouwketels van Hosternokke (Stadsbrouwerij Middelburg in de Korte Geere) maakten we graag een uitzondering. Dat is een fijne mijlpaal voor iedereen. Als die zijn geïnstalleerd kan eindelijk worden toegewerkt naar de opening, eind september.

En het was best gezellig eigenlijk, zo vroeg al. Jacco en Marja waren natuurlijk druk, maar het lossen van de tanks, die zo’n 350 kilo per stuk wegen, verliep vrij soepel. Ruben Oreel was ook van de partij. Die vond het ook maar vroeg. Maar de brouwerij is weer een stapje dichterbij gekomen. Op de pagina van Middelburg Dronk kun je desgewenst een video van vanochtend bekijken.

Trouwens goed om alvast te noteren: op zaterdag 3 september a.s. wordt voor de brouwerij in wording het jaarlijkse Geerefeest georganiseerd. Met o.a. demonstraties van kappers, visagisten, tatoeëerders, dakvenstermeesters en interieurdecorateurs. Er zijn knutseltafels voor de kinderen, er is muziek en lekker eten – een BBQ-truck vol stoere BBQ-ende mannen, ijs, pannenkoeken, pizza, wijn en een bierproeverij. Gedurende de dag zijn er modeshows en een zaagdemonstratie en een heuse loterij met fan-tas-tische prijzen. Ook worden die dag de eerste rozen i.s.m. Middelburg Rozenstad aangeplant.


Delen op