Geplaatst op 02 september 2017

De stad krijgt weer een Waepen van Middelburg!

Middelburg krijgt weer een Waepen van Middelburg! Onlangs werden we geattendeerd op de website Het Waepen van Middelburg, waar we leerden dat er dit jaar nog zogenoemde Short Stay Appartementen zullen komen in de panden aan Stationsstraat 15-17, waar SMZ Training en Support is gevestigd.

Vanmiddag maakten we kennis met de eigenaars van dat bedrijf, Jacqueline Romijn en René Romijn. Zij leidden ons vanmiddag rond door de panden, waar de sloop van het een en ander zojuist is begonnen.

Rond november zullen we hier nog uitgebreid op terugkomen. We vonden het in ieder geval al prachtig om deze panden nu eens van binnen te zien. Vroeger zaten er diverse cafés en hotels, zoals het Stationscafé, Poelman, Belge én het Wapen van Middelburg. Het was leuk om te horen van René dat Middelburg Dronk ook de inspiratie was voor de naam.

Kijk vooral ook even op de pagina Waepen van Middelburg recreatie appartementen. Dan zie je o.a. een filmpje van de sloopwerkzaamheden. Op www.collincrowdfund.nl/smz-it/ kun je lezen dat dit project tot stand is gekomen d.m.v. crowdfunding. Dat zie je hier toch nog niet zo gek vaak, voor ons gevoel.

Wordt vervolgd hoe dan ook! Succes Jacqueline en René!

Links op Middelburg Dronk:

middelburgdronk.nl/wiki/Het_Wapen_van_Middelburg

middelburgdronk.nl/wiki/Belge

middelburgdronk.nl/wiki/Stationscaf%C3%A9

middelburgdronk.nl/wiki/Poelman

Tags:


Meer verhalen over ApartHotel Waepen van Middelburg

Werelden van verschil in ApartHotel Waepen van Middelburg

Misschien zijn er nog mensen die het zich kunnen herinneren: in september 2017 maakten we in de Stationsstraat kennis met René en Jacqueline Romijn, van SMZ Training en Support. Zij…

Lees meer

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg