Geplaatst op 08 januari 2020

De stekker uit Middelburgers.nl? Nee toch, zeker?

Ja, we weten het heus wel, dat er weinig geld is in Middelburg en dat er van alles en nog wat moet sneuvelen door noodzakelijke bezuinigingen. Maar soms weten we ook dat er tegenover het ene besluit andere staan die allerlei vraagtekens oproepen.

We hoorden al maanden waaien dat het platform Middelburgers.nl onder druk staat. Vandaag hoorden we dat de site misschien helemaal op zwart gaat, donderdag of vrijdag, en dat niet alleen: ook alle sites, én de kanalen op sociale media, van de Middelburgse wijken. Waarom? Weten wij veel. Politiek is lang niet altijd transparant he. In dit geval ook niet. Er is gewoon géén communicatie over.

Er zijn ongetwijfeld allerlei belangen. Prima. Maar dit was nu juist zo’n mooi verzamelpunt van al die informatie, uit al die wijken van de stad. Er is net geïnvesteerd in dat mooie begin. Nog geen jaar geleden! En het is zo’n nuttige aanvulling op Wij zijn De Stad!

Áls er echt geen geld meer voor is, dan is dat maar zo. Dan was het misschien gewoon een goed plan, waarbij de toekomst even vergeten werd. Maar geef het plan dan in ieder geval de ruimte om alsnog door te gaan, en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Want Middelburgers.nl is gewoon meer dan een site die je zomaar even lanceert of de nek omdraait; het is een platform vol potentie, dat z’n nut al bewees vóórdat het bestond.

Dat willen we gewoon even kwijt, fris startend als we het jaar graag zouden beginnen.

Gerelateerd:

 

wijzijndestad.com/verhalen/burgerplatform-middelburgers-nl-gelanceerd/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg