Geplaatst op 29 augustus 2017

De Tuin van Broeder Ludovicus bestaat 40 jaar: feest en nieuwe eigenaars

In december 2015 schreven we over Marjanne Haars en haar winkel De Tuin van Broeder Ludovicus. We waren toen verrast door het feit dat de winkel al bestaat sinds 1977. Maar bijna twee jaar later bestaat de winkel dus veertig jaar en dat wordt aanstaande vrijdag gevierd in de Korte Delft, met hapjes, een proeverij, kortingen, en nog veel meer. Je leest er meer over op de kersverse Facebookpagina:

www.facebook.com/detuinvanbroederludovicus

Bij dit verjaardagsfeest hoort ook nog een nieuwtje: Marjanne jubileert zelf ook en mag over niet al te lange tijd met pensioen. Dat is een mooi moment om de zaak over te dragen aan haar drie kinderen Sharon, Joël en Jeroen. Sharon hadden we al eens ontmoet, maar Jeroen kwam pas in beeld bij #wijzijndeactie en toen hadden we niet eens door dat hij een zoon van Marjanne is. Joël leerden we vorige week pas kennen.

Het feestje van vrijdag is natuurlijk nog geen afscheid van Marjanne, maar een beetje symbolisch is de dag wel. Het is hoe dan ook prachtig dat de winkel zal worden voortgezet binnen de familie. Uit dat half uurtje kletsen met de kinderen maakten we op dat zij er veel zin in hebben en ook zeker hun eigen stempel zullen gaan drukken op de zaak (zonder het karakter ervan te veranderen). De Facebookpagina is daar een voorbeeld van. Joël vond gewoon dat die er moest komen en ging aan de slag. Een prima move, vinden wij.

Iedereen is welkom vrijdag. Op Biojournaal kun je een artikel lezen over de overname van de winkel. Nooit geweten dat de naam van zaak bedacht werd in de kroeg 🙂

Gefeliciteerd, De Tuin van Broeder Ludovicus. Jullie zijn De Stad!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/2015/12/23/op-bezoek-bij-de-tuin-van-broeder-ludovicus/


Delen op