Geplaatst op 27 maart 2019

De verbouwing bij BMK Interieurs: de tussenstand

We hebben zelf twee linkerhanden maar misschien juist daarom hebben we altijd veel respect voor mensen die lachend en fluitend verbouwingen doen. Dus ook voor Bruno en Monique van BMK Interieurs. Die zijn al vanaf begin december bezig in het voormalige pand van Bakkerij Maljaars. Dat doen ze uiteraard niet alleen, maar ze doen wel ontzettend véél zelf, zoals ze dat eerder al deden in de huidige zaak, en daarvoor nog in de winkel en woning in Sint Laurens.

Maar ook al heb je wel tien keer met zo’n bijltje gehakt: het blijft hard werken.

Zoals we in het filmpje van december al aankondigden zouden we ook nog een keer gaan filmen tijdens die verbouwing. Dat deden we gisteren. Om een goede indruk te krijgen van al het werk dat al verzet is zou je eigenlijk dat eerste filmpje ook nog even moeten checken. Of dat filmpje van het oliebollen bakken in Bakkerij Maljaars, van december 2017.

Hoe dan ook: bijna klaar is de familie Kochanowski zeker nog niet. Ze geven zichzelf nog een maand tot de heropening. Vanaf volgende week sluit de winkel daarom tijdelijk; dan kan er even écht worden doorgepakt.

En het oude pand? Dat komt te huur. Het leek er lang op dat er al nieuwe huurders waren, die op hun beurt ook weer opvolging zouden krijgen, maar daar stak een andere verhuurder helaas een stokje voor. Spijtig. Mocht je dus belangstelling hebben voor een mooie, diepe winkel in de Langeviele: neem dan even contact op met Monique en Bruno.

Tot volgende maand!

In het archief:

wijzijndestad.com/verhalen/bmk-interieurs-verhuist-naar-langeviele-70-74-in-maart-2019/

wijzijndestad.com/verhalen/de-laatste-dag-van-bakkerij-maljaars-in-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/video-oliebollen-bakken-in-bakkerij-maljaars/