Geplaatst op 21 november 2017

De Vlijt Linnen verhuist…van de Gravenstraat naar de Langeviele

De Vlijt Linnen gaat verhuizen! Sinds kort hangen er op de ramen van het pand aan Gravenstraat grote posters; morgen begint er een grote verhuizingsuitverkoop.

Maar waar gaat De Vlijt heen dan? Naar Langeviele 56, het pand waar tot maart dit jaar (een deel van) Blankenburgh wonen en slapen was gevestigd! Dat De Vlijt het pand had gekocht hoorden we al in juni, maar met eigenaresse Mirjam Witkam spraken we toen af dat we nog even zouden wachten met de communicatie daarover, omdat er nog van alles geregeld moest worden.

Maar nu is het dus zover. Mirjam vertelde gisteren dat de nieuwe winkel medio maart 2018 geopend zal worden, of in ieder geval voor 1 april. Het (gekochte) pand zal eerst nog grondig verbouwd worden. Op de tekeningen die Mirjam liet zien zagen we dat ook de voorgevel rigoureus aangepakt zal worden.

Het pand aan Gravenstraat 3 komt hiermee weer beschikbaar. Daar hadden we zojuist even chatcontact over met Gre Rotte. Zij en haar man Arie lieten weten dat ze hopen snel weer nieuwe huurders te vinden. We konden het niet laten om meteen te informeren of de Rottes nog oude foto’s hebben uit de tijd van hun bakkerij. Dat blijkt inderdaad zo te zijn. Een mooie gelegenheid om binnenkort eens op visite te gaan, vinden we 🙂

Voor nu wensen we Mirjam en alle medewerkers succes met de uitverkoop, de verbouwing en de verhuizing straks. Tegen de tijd dat de nieuwe winkel zal openen zullen we er natuurlijk uitgebreid op terugkomen!

www.bed-linnenshop.nl/

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/de-vlijt-linnen-sluit-filiaal-langeviele-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/de-laatste-dag-van-blankenburgh-in-de-langeviele/Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg