Geplaatst op 24 juli 2020

De VOM en KHN over de drukte en veiligheidsmaatregelen in Middelburg

Dat het momenteel druk is in Middelburg en de rest van Zeeland hoeven we niemand nog te vertellen. Dat dit ook een groter risico voor een opleving van het coronavirus met zich meebrengt evenmin. Dát was gisteren de belangrijkste reden voor een brief aan Zeeuwse ondernemers, met een waarschuwing van de Veiligheidsregio, Koninklijke Horeca Nederland, HISWA-RECRON en Toeristisch Ondernemend Zeeland.
 
We spraken gisteren zelf met Frank Bijleveld, voorzitter van de Vereniging Ondernemers Middelburg en met Martin van der Louw, voorzitter van Koninklijke Horeca Nederland afd. Middelburg. Zij legden uit wat de stand van zaken in Middelburg is, en welke maatregelen er worden genomen om erger te voorkomen.
De video kun je bekijken op YouTube.
 
De Gemeente Middelburg heeft in dit kader een nieuwe flyer laten maken, met een plattegrond van de looproutes en de plekken waar je je fiets kunt parkeren. In alle communicatie wordt de nadruk gelegd op het vermijden van een bezoek aan het kernwinkelgebied op de drukste momenten (donderdag- en zaterdagmiddag).
De flyer kun je hier als PDF bekijken of downloaden. Op de website van de gemeente wordt een en ander uitgebreider toegelicht.
Het bericht over de brief van gisteren kun je onder meer vinden bij Omroep Zeeland.

Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg