array(1) {
  [0]=>
  int(23161)
}

De Zeelandkalender 2018 van Ruden Riemens

Vanochtend waren we bij Ruden Riemens, in dat toffe pand op de Korendijk. Zelfs op de vroege maandag is dat mooi, want ook als je nog maar net uit je nest bent zit je met Ruden al snel te bomen over onderwerpen die je normaal gesproken bewaart voor bij een glas wijn, op de late avond. Een uurtje is niks!

Maar van al die mooie gesprekken willen we ook wel eens iets delen. Het verhaal van Ruden Riemens Photography, en vooral van de man daarachter, moét gewoon een keer verteld worden, al is het maar klein deel van dat verhaal. Ruden heeft daar zo zijn twijfels over, maar vandaag leek het erop dat hij gaat zwichten. Misschien in de vorm van een samenwerking, maar het kan ook zijn dat we het anders gaan doen. We laten het nog even bezinken, om het zo maar te zeggen.

Maar hoe dan ook: we vinden dat Ruden best eens wat minder bescheiden zou mogen zijn. Ruden is De Stad én De Fotograaf. We beginnen maar eens met de kalender die hij ieder jaar weer maakt. Een parel toch? Check:

Zeelandkalender

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De eerste test van Waterlicht in Middelburg
De eerste test van Waterlicht in Middelburg

Bij de eerste test van Waterlicht van Middelburg 800 jaar Het is wel gaaf hoor! #wijzijnhetlicht

1 nov 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Ter overname aangeboden: de Zeeuwse Jordaan
Ter overname aangeboden: de Zeeuwse Jordaan

We hebben het misschien allemaal wel, zo nu en dan, dat besef dat je veel te weinig tijd besteedt aan de dingen en mensen die je liefhebt of belangrijk vindt. […]

2 nov 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Welkom bij de VOM, Stadsbrouwerij Middelburg!
Welkom bij de VOM, Stadsbrouwerij Middelburg!

In oktober bestond Stadsbrouwerij Middelburg (Hosternokke) een jaar. Dat vonden Jacco de Wee en Marja de Wee-Schrompf een mooi moment om zich ook aan te sluiten bij de VOM en […]

2 nov 2017