Geplaatst op 21 december 2016

Delta NV opent pop-up shop in de Gravenstraat in Middelburg

Een nieuwe pop-up shop in de Gravenstraat! Op nummer 12, waar voorheen Dactylo Uitzendbureau was gevestigd, is afgelopen zaterdag een tijdelijke winkel van DELTA N.V. geopend. Maar wat is het voor winkel?

Welnu: je kunt de shop nog het beste omschrijven als een experiment van Delta, om enerzijds de actie ‘Dikke Delta Deal’ te promoten en anderzijds klanten beter van dienst te kunnen zijn: bij de medewerkers kun je terecht met al je vragen over de diensten en producten van het bedrijf (energie zowel als internet en telecom). Als je een vraag hebt over je modem of boiler hoef je dus niet langer per se de website of het hoofdkantoor te bezoeken.

De shop is de eerste in zijn soort in Zeeland en is vooralsnog geopend tot eind februari 2017. Er zijn nog geen plannen om de zaak daarna ook geopend te houden, maar je weet natuurlijk maar nooit hoe zulke dingen lopen. De winkel is alle dagen geopend, behalve op zondag.

Je leest er meer over op www.delta.nl/pop-upshop en www.delta.nl/over-delta/nieuws/consument-over-delta/delta-opent-sfeervolle-pop-shop


Delen op