array(1) {
  [0]=>
  int(21927)
}

Dit was De Stad in 2017: Middelburg in december

De laatste van de 12 terugblikken. En dan gaan we natuurlijk niet terugblikken op de maand december. Die maand loopt nog! Alle verhaaltjes zijn eenvoudig terug te vinden via https://wijzijndestad.com/verhalen/.

Maar het is wel een mooie smoes om nog eens iedereen te bedanken. Voor de steun hier. Voor alle duimpjes, reacties en suggesties. Voor de geschenken en de tips. Voor de samenwerking en het geduld. Voor het doen van dingen.

Maar boven alles bedankt voor het vertrouwen. We spraken en bezochten ook dit jaar weer honderden Middelburgers. Of waren het er duizenden? Hoe dan ook: al die mensen hebben hun eigen verhaal, hun eigen bijdragen en kritiek, hun eigen wensen en verdriet. Maar er is iets dat al die mensen bindt. Onze stad.

Een mooi en gelukkig 2018 allemaal! Op De Stad die we zijn!

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Vuurwerk kopen in Middelburg, 30 december 2017
Vuurwerk kopen in Middelburg, 30 december 2017

Wij vinden het best een beetje maf, dat het in de nationale vuurwerkwet van 2002 zo is geregeld dat er vandaag geen vuurwerk mag worden verkocht, terwijl winkels wel open […]

31 dec 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Gelukkig nieuwjaar, Middelburg
Gelukkig nieuwjaar, Middelburg
1 jan 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn de Zonneblussers
Wij zijn de Zonneblussers

Wij zijn de zonneblussers! Goedemorgen, spuit 11 hier. Een voorvalletje op eerste Kerstdag in Middelburg, dat gelukkig goed afliep: iemand dacht vlammen te zien uit een schoorsteen in de Koepoortstaat. […]

2 jan 2018