array(1) {
  [0]=>
  int(5299)
}

Donders! Zet Twee en Dondr fuseren!

Geven ze eens een feestje, kunnen wij er niet bij zijn!

Maar zonder dollen: wij delen dit bericht met veel plezier. Onze vrienden van Z2 zijn gefuseerd met Dondr van Justin Picard. Dat vinden we een mooie ontwikkeling want we werken veel samen met deze heren en we wéten gewoon dat dit weer nieuwe kansen biedt.

Steven Lukas en Machiel van der Plas zijn nu dus ook Dondr! Die naam staat straks ook te shinen onderaan de websites van onder meer Wij Zijn De Stad, Middelburgers en Koninklijk Zeeuwsch Genootschap der Wetenschappen.

Gefeliciteerd mannen. We doen er binnenkort een biertje op!

Het bericht op Facebook:

Eindelijk mogen we een supertof nieuwtje de wereld in slingeren waar we enorm trots op zijn!

We zullen maar gelijk met de deur in huis vallen: Per 1 juni vormen Dondr en internetbureau Z2 (ZET TWEE) een nieuw internetbureau onder de naam Dondr.

De ‘waarom’ proberen we kort te houden… Zoals je misschien wel weet delen we sinds een half jaar met de heren van ZET TWEE een kantoor aan de Noordpoortstraat in Middelburg. In die tijd zijn we steeds meer (en beter) gaan samenwerken en zijn we tot de conclusie gekomen dat als we willen groeien in de snel veranderende ICT-markt, het voor beide partijen een logische stap is er een permanente samenwerking van te maken in de vorm van een “nieuw” bedrijf.

ZET TWEE biedt Dondr de technische kennis die er voor nodig is om snelle, betrouwbare maatwerk websites en applicaties neer te zetten, en Dondr versterkt ZET TWEE op het gebied van het ontwerpen van die websites en applicaties.

Machiel en Steven van ZET TWEE zijn voor mij (Justin) geen onbekenden; al in 2013 heb ik daar mijn eerste websites in loondienst mogen bouwen. Met een opleiding en een aantal jaar ervaring als zelfstandig ondernemer op zak ben ik nu dus weer terug in het ‘oude nest’.

We hebben ongelofelijk veel zin om onze plannen voor de toekomst in uitvoering te brengen en een hoop toffe websites te maken!

Gerelateerd:

https://wijzijndestad.com/verhalen/z2-een-uitstekend-middelburgs-internetbureau/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Van binnen naar buiten: Kunst- en Cultuurroute Middelburg is terug
Van binnen naar buiten: Kunst- en Cultuurroute Middelburg is terug

De eerste zondag van de maand! Dat betekent in Middelburg niet alleen koopzondag, al dan niet in combinatie met een bezoek aan een gezellige horecagelegenheid; dat betekent ook Kunst en Cultuurroute […]

7 jun 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Zee(uw)post: De moeder van Willem Cornelissen Blok wil dat hij zijn broer Jan van het drinken afhoudt
Zee(uw)post: De moeder van Willem Cornelissen Blok wil dat hij zijn broer Jan van het drinken afhoudt

In de serie Zee(uw)post vertelt Johan Francke van de ZB over de moeder van Willem Cornelissen Blok, die wil dat hij zijn broer Jan van het drinken afhoudt (8 november […]

7 jun 2020
Afbeelding #000 voor het verhaal Een vol Abdijplein tijdens de demonstratie tegen racisme vandaag
Een vol Abdijplein tijdens de demonstratie tegen racisme vandaag

Een goed bezochte demonstratie tegen racisme vanmiddag, in Middelburg. Achthonderd mensen op het Abdijplein, ongeveer driehonderd via Zoom én een flinke groep demonstranten buiten de poorten van het plein. We […]

8 jun 2020