array(3) {
  [0]=>
  int(43631)
  [1]=>
  int(43310)
  [2]=>
  int(43312)
}

DONDR lanceert covidwinkelen.nl voor ondernemers in Middelburg

Ondernemer in Middelburg en behoefte aan (online) gemak rondom het regelen van winkelen op afspraak? Lees dan het onderstaande even door!

Sinds de lockdown van 15 december 2020 vroegen diverse mensen ons of we een overzicht wilden en konden maken van alle webshops in Middelburg, om lokaal online shoppen te stimuleren. Het liefst via een soort portal, als online winkelcentrum.

Dat wilden we natuurlijk best, maar kúnnen? Dat was een ander verhaal. Zulke dingen zijn complexer dan je denkt. Een overzicht van winkels en horeca, met contactgegevens, stáát bovendien al op onze website. Het punt is vooral dat het aanbod best groot en divers is.

Maar nu is er alsnog een (andere maar gerelateerde) service voor Middelburgse ondernemers beschikbaar gekomen. Aron van Willigen, van Dondr, heeft de site COVID-winkelen gelanceerd. Op ons verzoek appte hij zojuist een toelichting:

“Misschien is het wat laat – hopelijk worden de regels snel versoepeld – maar we hebben een website gelanceerd, waarop winkeliers in Middelburg online winkelafspraken kunnen ontvangen. De website heet COVID-winkelen en is te vinden op covidwinkelen.nl. Klanten kunnen via de website gemakkelijk op hun telefoon een afspraak plannen. Dat scheelt jou een hoop telefoontjes en e-mailtjes.

Voor winkelbezoekers is de website extra handig. Als klant kun je je bezoek aan meerdere winkels tegelijk plannen, zodat je zeker weet dat je bij alle winkels die je wilt bezoeken terecht kunt op een tijdstip dat voor jou uitkomt. Erg handig als je van buiten de stad moet komen!

Als ondernemer kun je het systeem een week lang gratis uitproberen. Daarna kost het 15 cent per daadwerkelijk gemaakte winkelafspraak. Geïnteresseerd? Kijk op https://covidwinkelen.nl/ondernemers om je aan te sluiten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met DONDR. (0118-234422 of mail@dondr.nl).”

Volgende verhalen

Afbeelding #006 voor het verhaal Uit de geschiedenis van Kwekerij Dekker in Middelburg
Uit de geschiedenis van Kwekerij Dekker in Middelburg

Kwekerij Dekker aan de Langevielesingel. We behoren zelf tot de generaties die daar nooit zijn geweest, maar de naam kennen we hoor. Toen we halverwege de jaren 80 als pubertjes […]

17 mrt 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Stemmen in Middelburg, 2021
Stemmen in Middelburg, 2021

Het gaat er vandaag niet van komen om alle stembureaus van de stad af te gaan, maar we zijn stiekem wel benieuwd: zou er een beetje gestemd gaan worden in […]

17 mrt 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Wij zijn De Week, vanavond live om 20.00 uur!
Wij zijn De Week, vanavond live om 20.00 uur!

Ja hoor, we gaan het gewoon doen straks, verkiezingsavond of niet: Wij zijn De Week gaat voor de eerste keer live! We beginnen om 20.00 uur, met twee leuke Middelburgse […]

17 mrt 2021