Geplaatst op 24 augustus 2020

Duiding bij het nieuwtje: de plannen van Bomont met het pand van Bar American

Het bericht van gisteren, over de verkoop van Bar American aan Bomont, werd in korte tijd door heel veel mensen bekeken, en het riep heel veel reacties op. Ook Ron en Kees zelf kregen meteen veel vragen, ook van de media. Daarom kregen we nu alvast wat meer uitleg van de twee. Ron schreef ons zojuist een berichtje, dat we met toestemming van beiden citeren hier.

“Ik werd benaderd door Kees Petiet met de vraag of ik Bar American zou willen kopen. Kees en z’n vrouw willen gaan genieten van hun pensioen en normaal gezien niets aan de hand, alleen nu met de corona is een horecabedrijf moeilijk te verkopen, vandaar dat ze bij mij terecht kwamen.

Wij willen met Bomont graag nog meer sfeer in de winkels brengen met een klein stukje horeca. Het hele pand van Bar American is ons te veel dus gaan we ongeveer de helft van het pand extra Bomont meters maken.

Hier zal met name een uitbreiding dameskleding komen. Het horeca deel zal uiteindelijk een soort lunchroom worden zoals we bij Bomont in Renesse ook doen. Samen met het terras hebben we dan een leuke horecahoek bij Bomont. Bijkomend voordeel is dat de klanten dan nog sneller vanuit de parkeergarage Bomont in kunnen lopen.

Ik hoop dat het publiek Bomont niet ziet als de boosdoener die Bar American dicht doet maar meer kijkt naar het feit dat we geen pand leeg laten staan zodat Middelburg verpaupert. Kees en z’n vrouw blijven erboven wonen en Bomont gaat er iets leuks van maken voor de klanten.”

Glashelder toch?

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/esprit-middelburg-en-bomont-ruilen-van-pand/

wijzijndestad.com/verhalen/fotos-de-officiele-opening-van-bomont-middelburg/

wijzijndestad.com/verhalen/bar-american-in-middelburg-verkocht-aan-bomont/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg