Geplaatst op 20 augustus 2019

Educonsult Zeeland & Acaciahof: samen op de Zuidsingel

Dik drie maanden geleden maakten we in de Nederstraat kennis met het werk en het grote team van Educonsult Zeeland. Marion, Marrig en Rhea vertelden toen dat ze op zoek waren naar een nieuwe locatie voor hun bedrijf. Welnu: die locatie is inmiddels gevonden. Sterker nog: afgelopen weekend zijn de laatste spullen verhuisd naar Zuidsingel 128, het pand waar ook Acaciahof is gevestigd.

Voor ons kwam het nieuws niet helemaal als een verrassing want een paar weken geleden spraken we ook met Lionel Kole, de directeur van Acaciahof. Hij legde toen uit dat hij en zijn mensen met veel mooie dingen bezig zijn. De samenwerking (en het samenwonen) met Educonsult is daar een onderdeel van. We komen er ongetwijfeld nog eens op terug.

We verschenen onaangekondigd vanochtend, maar Marion van de Velde wilde ons best even rondleiden. Lionel kwamen we ook nog tegen, die was in de weer met een aannemer. Een ding is in ieder geval wel duidelijk geworden: iedereen is blij met deze oplossing. We feliciteren iedereen daarom hartelijk. Hoera!

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/kennismaken-met-het-team-van-educonsult-zeeland/

wijzijndestad.com/verhalen/monumenten-de-klassendag-van-acaciahof-in-de-middelburgse-abdij/


Delen op