Geplaatst op 24 juli 2014

Een beetje uitleg bij ‘Wij zijn De Stad’

Beste mensen, een beetje uitleg bij deze site kan helemaal geen kwaad. Jelmer Oskam deed dat vandaag voortreffelijk op zijn privépagina. ‘Niks meer aan doen’, is dan het credo! Komt ‘ie:

Vandaag zetten Edwin Mijnsbergen en ik de eerste stapjes voor de community Wij zijn De Stad. Een podium voor mooie verhalen, foto’s, interviews en opinie over de binnenstad van Middelburg. Voor bewustwording om lokaal je inkopen te doen en je eigen vertrouwde winkeliers te steunen. Ken je ze niet? We stellen ze graag aan je voor.

Wij zijn De Stad geef de credits aan de lokale organisatoren van (culturele) festivals zoals de Stadsfeesten Middelburg, Nacht van de Nacht, de Mosselfeesten Middelburg en City of Dance. Stuk voor stuk eigen ondernemers die veel tijd, werk en geld investeren in de beleving van onze binnenstad. Goud waard.

We zijn ook een community die vragen stelt en ruimte biedt voor discussie. Hoe moet de binnenstad er over 5, 10 of 15 jaar uitzien? Waar liggen de kansen? Waarom een nieuw perifeer winkelgebied, terwijl de hondstrouwe binnenstadsondernemer het economisch gezien toch al niet makkelijk heeft? Praat en denk mee!

Sluit je aan bij Wij zijn De Stad en laat zien dat je onze binnenstad koestert en ondersteunt. Wees welkom om je verhalen, foto’s en meningen met ons te delen!

‘Wij zijn De Stad’

Dat dus!


Delen op