Geplaatst op 05 juli 2020

Een frisse wind door Cultuurhuis Kuiperspoort

Een nieuwe website met een nieuw logo. Nieuwe docenten. Alles weer lekker opgeruimd en schoongemaakt. De zekerheid van nog een jaar huisvesting op de bestaande locatie. Cultuurhuis Kuiperspoort maakt zich op voor een nieuw cursusseizoen en reken maar dat alle betrokkenen er zin in hebben!

Donderdag namen we een kijkje in de Kuiperspoort en liepen daar behalve Sylvia Radius ook Cecilia Vervoort tegen het lijf, die sinds kort docent is bij het Cultuurhuis. Dat geldt ook voor Leo Silvius. Die hadden we nog niet eerder ontmoet en we waren dan ook verbaasd dat deze man niet alleen keramist is, maar ook violist. Die twee dingen combineert hij ook nog! Kijk maar eens: youtu.be/TnBfZUlPgaU.

Een verdieping hoger, in het schilderlokaal was nóg een docent aanwezig, namelijk schilder Michiel Paalvast, wiens werk we al regelmatig zagen hangen in de stad. Hij legde uit dat in zijn lessen echt iedereen welkom is, van beginners tot gevorderden.

En als het gaat om verwelkomen kunnen we nog wel even doorgaan. Ook nieuwe docenten zijn welkom, net als mensen die gebruik willen maken van het open atelier (waarin je feitelijk een plekje huurt om te zelfstandig te werken met de spullen van het Cultuurhuis.

Meer weten? Kijk dan op www.cultuurhuis-kuiperspoort.nl.

Filmpje: C.

Gerelateerd:

wijzijndestad.com/verhalen/neem-eens-een-kijkje-bij-cultuurhuis-kuiperspoort/

wijzijndestad.com/verhalen/sylvia-radius-over-de-strijd-voor-het-behoud-van-cultuurhuis-kuiperspoort/


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg