array(1) {
  [0]=>
  int(23305)
}

Een greep uit de weekendagenda, 3-5 november 2017

Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen in de stad, de komende dagen! Onze nieuwe agenda is zeker nog niet compleet, maar ook daar is de basis gelegd. Je kunt ‘m bekijken op https://wijzijndestad.com/agenda.

Wat hebben we zoal? Welnu: vandaag en morgen kun je nog genieten van Waterlicht Middelburg 800 jaar. Vanmiddag is er in het stadhuis ook nog de bijbehorende Masterclass Innovatie en Techniek met Daan Roosegaarde. Vanavond en morgenavond kun je los op feestjes en concerten in o.a. Café Restaurant “De Mug” Kaffee ’t Hof, De Spot, Cafe ut babbelaertje , Café Schuttershof en Café Bardot. Je kunt het beste even kijken op de pagina’s van je favoriete zaak of zaken om te kijken waar je zelf het meeste zin in hebt.

Morgen is er onder meer een open dag in het Zeeuws Archief, inclusief meet & greet met onze vrienden van Middelburg Dronk én de bekendmaking van ‘De Grootste Middelburger aller tijden’.

Zondag is het natuurlijk weer koopzondag, met Kunst en Cultuurroute Middelburg en Brocantemarkt, maar ook met het afsluitende symposium van Façade 2017 in Kloveniersdoelen, de viering van Landelijk Atelierweekend (in het kader van de Nationale Kunstweek) en een rondleiding in Vleeshal, door nieuwe tentoonstelling ‘Strata of the Slow, Buried Trench’. De Film ‘Middelburg 800’ draait ook nog steeds in Cinema Middelburg.

Veel plezier allemaal! #WijzijnDeStad

Foto Markt Middelburg 1985: Jaap Wolterbeek, Beeldbank Zeeland ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

Zie ook de agenda’s van Middelburg 800 jaar en Uit in Middelburg, op:

https://middelburg800.com/agenda
en
http://www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Foto's van Trefcenter Middelburg, uit 1987
Foto’s van Trefcenter Middelburg, uit 1987

Wat leuk! Andre de Meij werkt al heel wat jaartjes niet meer in de detailhandel, maar velen van ons kennen hem natuurlijk nog wel, als een bekend gezicht van eerst […]

5 nov 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Stadsbrand, zaterdag 4 november 2017
Stadsbrand, zaterdag 4 november 2017

Oh oh.

5 nov 2017
Afbeelding #000 voor het verhaal Middelburgers: 14 verhalen in het kader van Façade 2017,
Middelburgers: 14 verhalen in het kader van Façade 2017,

Façade 2017, van CBK Zeeland is vandaag afgesloten in Kloveniersdoelen. Een van de onderdelen daarvan was ‘Middelburgers’, portretten van mensen zoals jij en ik, mensen die misschien ook niet altijd […]

5 nov 2017