Geplaatst op 03 november 2017

Een greep uit de weekendagenda, 3-5 november 2017

Maar er is natuurlijk nog veel meer te doen in de stad, de komende dagen! Onze nieuwe agenda is zeker nog niet compleet, maar ook daar is de basis gelegd. Je kunt ‘m bekijken op wijzijndestad.com/agenda.

Wat hebben we zoal? Welnu: vandaag en morgen kun je nog genieten van Waterlicht Middelburg 800 jaar. Vanmiddag is er in het stadhuis ook nog de bijbehorende Masterclass Innovatie en Techniek met Daan Roosegaarde. Vanavond en morgenavond kun je los op feestjes en concerten in o.a. Café Restaurant “De Mug” Kaffee ’t Hof, De Spot, Cafe ut babbelaertje , Café Schuttershof en Café Bardot. Je kunt het beste even kijken op de pagina’s van je favoriete zaak of zaken om te kijken waar je zelf het meeste zin in hebt.

Morgen is er onder meer een open dag in het Zeeuws Archief, inclusief meet & greet met onze vrienden van Middelburg Dronk én de bekendmaking van ‘De Grootste Middelburger aller tijden’.

Zondag is het natuurlijk weer koopzondag, met Kunst en Cultuurroute Middelburg en Brocantemarkt, maar ook met het afsluitende symposium van Façade 2017 in Kloveniersdoelen, de viering van Landelijk Atelierweekend (in het kader van de Nationale Kunstweek) en een rondleiding in Vleeshal, door nieuwe tentoonstelling ‘Strata of the Slow, Buried Trench’. De Film ‘Middelburg 800’ draait ook nog steeds in Cinema Middelburg.

Veel plezier allemaal! #WijzijnDeStad

Foto Markt Middelburg 1985: Jaap Wolterbeek, Beeldbank Zeeland ZB Planbureau en Bibliotheek van Zeeland

Zie ook de agenda’s van Middelburg 800 jaar en Uit in Middelburg, op:

middelburg800.com/agenda
en
www.uitinmiddelburg.nl/nl/agenda.htm


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg