array(1) {
  [0]=>
  int(15424)
}

Een halve sneak van De nieuwe Juf aan het Damplein

Een halve sneak, dat is weer eens iets anders. Morgen heropent De Juf aan het Damplein, in het pand waar tot 2013 café Rockdesert was gevestigd. Wij waren zeer nieuwsgierig naar het resultaat van de verbouwing, ook al omdat we ooit zelf werkten én stamgasten waren in dat café. We kenden het pand, zoals het was, dus best goed.

Ard en Else kennen ons inmiddels wel en vonden het prima dat we vandaag al zouden komen voor een sneak preview, maar toen we eenmaal bezig waren zagen we dat we nog net iets te vroeg waren, voor een complete rondleiding. Zeker twintig mensen zijn nog keihard aan het werk om alle punten op de i te zetten. Deze beelden geven dus nog geen goed beeld van het eindresultaat. Daar gaan we morgenochtend vroeg nog eens voor terug. De Juf heropent om half 9.

Maar de beelden laten dan weer net wel een beetje zien dat het prachtig gaat worden. En ook interessant: de zaak heeft een veel uitgebreidere kaart dan voorheen. Aan de taarten wordt niet getornd, maar er komen veel nieuwe hapjes en gerechten bij. En bieren bijvoorbeeld, we noemen maar wat.

Morgen meer!

Gerelateerd:

De Juf verhuist van de Sint Janstraat naar het Damplein

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal De Juf heropend aan Damplein 20 in Middelburg
De Juf heropend aan Damplein 20 in Middelburg

Hoe konden we er gistermiddag eigenlijk aan twijfelen, dat het team van De Juf er vandaag om 08.30 uur klaar voor zou zijn? Natúúrlijk zou dat gaan lukken! Maar zonder […]

17 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Open dagen Zeeuwse Modelbouw Hobbyisten
Open dagen Zeeuwse Modelbouw Hobbyisten

Heeft Middelburg Centrum nog geheimen voor ons? Reken maar! Gisteren werden we geattendeerd op het evenement Modeltreinen. Opendeurdagen, van SZMH Stichting Zeeuwse Modelbouw Hobbyisten. Maar toen we de poster zagen […]

17 nov 2018
Afbeelding #000 voor het verhaal Dag Sinterklaasje
Dag Sinterklaasje

Dag Sinterklaasje! Met dank aan RK Fotografie voor de foto’s.

18 nov 2018