Geplaatst op 16 augustus 2019

Een impressie van Tribute to Woodstock Middelburg

Het was extreem druk in Middelburg gisteren. Zó druk dat er in en rondom de stad allerlei opstoppingen waren. Dat hebben we niet met eigen ogen gezien, maar we hoorden er wel veel mensen over praten. In de PZC van vandaag schrijft Wim Hofman er ook over. Onze stad is aan.

Binnen al die drukte paste Tribute to Woodstock Middelburg perfect. Ook dáár waren veel mensen op de been, maar zeker niet op een vervelende manier. Het was er gezellig en relaxed. Het plein van de Koorkerkstraat is gewoon een prima plek, voor zo’n evenement.

Als je nog niet bent geweest moet je vandaag of morgen zeker even gaan kijken. Vanaf 13.00 uur vanmiddag kun je er weer terecht. Op woodstockmiddelburg.nl/tijdlijn kun je zien welke bands op welke tijden spelen.

Ook goed om te weten: behalve voor muziek en drankjes kun je op het festival ook terecht voor lekker eten. We waren eigenlijk van plan om thuis nog iets klaar te maken, maar dat was niet meer nodig, na al dat lekkers van de tandem Minderhoud Catering/Steaker. Love, peace, music and food, als het ware. Op naar dag twee!


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg