array(4) {
  [0]=>
  int(13768)
  [1]=>
  int(13769)
  [2]=>
  int(13770)
  [3]=>
  int(13771)
}

Een kennismaking met Anouk de Pagter, van Stoneware Beheer in Middelburg

Een van de leukste aspecten van Middelburg centrum is de manier waarop alles met elkaar samenhangt. Het duurt soms even voordat we alle dwarsverbanden zien, maar soms gaat het ook allemaal vanzelf.

Neem nu dat pand in de Lange Noordstraat, waar Galerie Du Nord net is vertrokken. Daar schreven we eergisteren over dat we nog niet precies wisten of het weer een nieuwe bestemming zou krijgen. Een dag later vielen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Tijdens het bezoekje aan Nanette de Pagter stelde ze ons voor aan een zus die we nog niet eerder hadden gezien: Anouk de Pagter. In het filmpje van gisteren is zij de dame die bezig was met het krijtbord van A Domani. Eenmaal in gesprek begrepen we van haar dat zij sinds deze week de nieuwe eigenaar is geworden van…juist ja: het pand aan Lange Noordstraat 44. Anouk legde uit dat ze het pand kocht voor de verhuur. De twee bovenverdiepingen zijn al verhuurd als appartementen (naar later bleek onder meer aan een barvrouw die recent vrolijk riep dat ze een woning had gevonden), de benedenverdieping is nog beschikbaar.

Die beschikbaarheid heeft wel een beperking trouwens. Anouk gaf aan dat belangstellende ondernemers 2 weken de tijd hebben om toe te slaan, als ze de voormalige galerie willen huren als bedrijfsruimte. De huur bedraagt 650 euro per maand. Als er tegen die tijd nog geen gegadigden zijn laat Anouk de ruimte verbouwen tot studio, en komt het later op de woningmarkt.

De 22-jarige Anouk doet overigens nog veel meer. Met haar bedrijfje Stoneware Beheer bemiddelt ze ook bij vakantieverhuur van woningen in de regio, ze gaat nog naar school, en ze deed en doet ook allerlei dingen voor het kantoor van haar vader, De Pagter Vastgoed. Het is een mooi moment om daar ook eens iets over te zeggen.

Het is verleidelijk om te denken dat de kinderen van Arjen veel in de schoot krijgen geworpen, maar dat is niet het geval hoor. Natuurlijk helpt hij zijn kinderen op weg en wijst hij de weg waar nodig, maar dat ondernemen moeten ze toch echt zelf doen. Ook Anouk dus.

En dat doet ze. Ze weet nog niet precies wat ze gaat doen in de toekomst, maar iets zegt ons dat zij zomaar die dochter zou kunnen zijn die in de vastgoedvoetsporen van pa treedt.

https://stonewarebeheer.nl/

Gerelateerd:

Galerie Rue du Nord stopt in Middelburg

Arjen de Pagter: van fietsenhandelaar tot ondernemer in vastgoed

De watertoren in Middelburg: kantoor én B&B

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Een Middelburgse fotoshoot bij La Piccola Italia
Een Middelburgse fotoshoot bij La Piccola Italia

Zij zijn De Stad! Wat La Piccola Italia Middelburg preciés allemaal gaat doen de komende weken weten wij ook nog niet helemaal, maar het zou best eens groots en meeslepend […]

3 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Solar Middelburg breidt uit
Solar Middelburg breidt uit

We waren even in de war, toen we vorige week lazen over de opening van Solar Middelburg in de Oosterscheldestraat. Die zaak bestond toch al langer? Dat is dus inderdaad […]

3 feb 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De gezichten van Zeeland op het Abdijplein
De gezichten van Zeeland op het Abdijplein

Meestal niet te veel politiek op Wij zijn De Stad, maar ok: omdat ‘de Gezichten van Zeeland’ zojuist op het Abdijplein werden onthuld was het ook niet veel moeite om […]

4 feb 2019