array(5) {
  [0]=>
  int(8913)
  [1]=>
  int(8914)
  [2]=>
  int(8915)
  [3]=>
  int(8916)
  [4]=>
  int(8917)
}

Een kijkje in de Kerstkeuken van Restaurant Scherp in Middelburg

En wéér een mooie decemberverloting! Terwijl die van Hometown New Years Eve nog loopt mogen we nu ook iets heerlijks verloten van Restaurant Scherp. In dit geval kan er maar één de winnaar zijn, maar die wint dan wel meteen vier Kerst Thuismenu’s, met een totaalwaarde van 180 euro. De winnaar weet dat hij of zij een van de twee kerstdagen met drie vrienden of familieleden heerlijk thuis kan dineren, op een manier zoals dat normaal alleen in een goed restaurant kan. En het mooie is: je hoeft beslist geen goede kok te zijn!

We weten uit persoonlijke ervaring is dat het echt zo is. We probeerden de thuismenu’s van Scherp (die het restaurant al sinds elf jaar levert) zelf ook een paar keer uit en vonden het een lekker en makkelijk alternatief voor al dat gedoe in de eigen keuken, tijdens de kerstdagen. En geloof maar dat wij echte prutsers zijn, op culinair gebied. Een van de weinige dingen die we zelf wel kunnen maken is zogenoemde kindermacaroni (ham, kaas, ketchup). De laatste keer dat we dat maakten ging zelfs dát mis. Op het moment dat we al zaten te eten beseften we dat we de ham waren vergeten. Dan kan je dus écht helemaal niets.

Maar Mart Scherp was zeer sportief afgelopen woensdag. Hij kan van alles in de keuken, maar zelfs als professioneel kok vergeet je wel eens iets. Dat vonden we uiteraard heerlijk om te zien. “Zo gaat dat thuis dus ook mensen!” riepen we lachend uit. Maar zonder gekkigheid: het resultaat zag er heerlijk uit en inderdaad: dat opmaken van een bord zouden zelfs wíj moeten kunnen!

Wil je kans maken op die vier kerstmenu’s voor thuis? Reageer dan onder het bericht op Facebook of Instagram, al dan niet met een hilarische foto van joúw matige kookkunsten. Aanstaande zondag zullen we loten.

Video: https://youtu.be/TS9TSDwNUM8

Meer over de menu’s van Scherp op https://restaurantscherp.nl/kerst-thuismenu/

Volgende verhalen

Afbeelding #000 voor het verhaal Winter Bierfestival Middelburg 2019, vrijdagavond
Winter Bierfestival Middelburg 2019, vrijdagavond

Winter Bierfestival Middelburg zaterdag editie 2019 is bijna uitverkocht, lazen we net. De vrijdageditie was dat niet, maar gezellig was het wel. Het plan was om zomaar een kwartiertje wat kiekjes […]

14 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal De eerste Rotary Santa Run Middelburg
De eerste Rotary Santa Run Middelburg

Héérlijke taferelen bij de eerste Rotary Santa Run op de Markt zojuist. Wij zijn De Winterstad! Filmpje: https://youtu.be/y47TJqK-GoM.

14 dec 2019
Afbeelding #000 voor het verhaal Gezocht: Walcherse chauffeurs voor Proms Concert Lions Club Walcheren
Gezocht: Walcherse chauffeurs voor Proms Concert Lions Club Walcheren

Een oproep van Douwe Eisenga  Eens in de 2 jaar organiseert de Lions Club Walcheren een laagdrempelig concert voor mensen voor wie het normaliter niet eenvoudig is om zo’n evenement […]

15 dec 2019