array(9) {
 [0]=>
 int(43312)
 [1]=>
 int(43310)
 [2]=>
 int(43311)
 [3]=>
 int(43313)
 [4]=>
 int(43308)
 [5]=>
 int(43307)
 [6]=>
 int(43314)
 [7]=>
 int(43315)
 [8]=>
 int(43309)
}

Een klein rondje winkelen op afspraak in Middelburg

En hoe is het dan in de stad, nu de contactberoepen weer zijn begonnen, en mensen weer (bijna) overal mogen winkelen, ook al is dat dan op afspraak?

Nou het is wel iets drukker dan de afgelopen dagen misschien, maar het is zeker geen gekkenhuis. We wipten aan bij een paar winkels en hoorden overal vergelijkbare geluiden. De ondernemers zijn blij dat er weer iéts gebeurt, maar een échte pleister op de wond is deze versoepeling natuurlijk nog niet.

Dat neemt niet weg dat de belangstelling voor het winkelen op afspraak best groot is. Intersport Erik ziet weer veel vaste klanten en heeft als klein voordeel dat hij meerdere verdiepingen heeft. Action in TREF Middelburg is natuurlijk wel erg groot, om het klant voor klant te doen, maar is ondertussen wel alle dagen volgeboekt. Dat geldt ook voor de buurtjes van Brainwash middelburg, (en voor alle andere kappers in de stad, schatten we zo in).

En zo zagen we overal in ieder geval weer beweging. Bij Dille & Kamille Middelburg, bij Fashion Brands Middelburg, bij Afslag29 bij de HEMA én bij Albert Slinger Lederwaren. Bij een van die zaken werd ook nog eens benadrukt dat een term als ‘turboshoppen’ lang niet op alle winkels van toepassing is. Je kunt op reservering minimáál tien minuten winkelen, maar vaak ook langer.

We appten ook even met Wilma en Ilse van M40 Styling & Wonen op Woonboulevard Middelburg ‘de Mortiere’ en kregen meteen een gezellige foto terug. Ook daar doen de meeste winkels gewoon mee.

Zijn er ook winkels die (nog) niet meedoen? Zeker, maar heel veel zijn dat er niet, kregen we de indruk. De nieuwe Xenos in de Lange Delft houdt het nog even bij click & collect, omdat ze net open zijn. Daarover meer in het volgende bericht!

https://wijzijndestad.com/doen/winkelen/

Volgende verhalen

Afbeelding #017 voor het verhaal Klaar voor de start: de nieuwe Xenos in de Lange Delft in Middelburg
Klaar voor de start: de nieuwe Xenos in de Lange Delft in Middelburg

We wisten best dat veel mensen het vertrek van Xenos uit Middelburg betreurden, in 2018, maar hoe geliefd de winkel is beseften we pas goed toen we in december aankondigden […]

3 mrt 2021
Afbeelding #000 voor het verhaal Dagevos Textiel: nog niet terug op de Markt, maar wel online
Dagevos Textiel: nog niet terug op de Markt, maar wel online

Gezellig, om Robbie en Chantal van Dagevos Textiel tegen te komen op Weekmarkt Middelburg, maar het plaatje klopt natuurlijk niet helemaal. Op donderdag, marktdag zijn ze aanwezig als bezoekers, en […]

4 mrt 2021
C-Hair Studio geopend in Middelburg

Hoera! Vandaag is de nieuwe salon C-Hair Studio, van Charmayne Pattipeilohy, geopend aan Goese Korenmarkt 1. Het logo moet vanmiddag nog op de ramen, en de counter moet nog worden […]

5 mrt 2021