Geplaatst op 26 oktober 2019

Een laatste rondje door de oude Albert Heijn Pottenbakkerssingel

Gisteren was de laatste openingsdag vanĀ Albert Heijn Middelburg-Centrum. De nieuwe winkel zal woensdag 20 november om 11 uur heropenen.

Kort voor sluitingstijd namen we nog een kijkje, want hoewel de andere winkels in het pand gewoon open zullen blijven, en de Appie in een gedraaide variant terugkeert, was dit de laatste keer dat we de supermarkt met deze indeling konden zien. De meeste schappen waren al een heel eind leegverkocht, de rest wordt vandaag geregeld, door alle medewerkers. Verse producten die zijn overgebleven gaan naar de Voedselbank.

Van de bedrijfsleiding kregen we een paar mooie luchtfoto’s, waarop je kunt zien dat er op het dak ook hard wordt gewerkt. Op de pagina van AH Centrum ook nog een paar filmpjes van de winkel, kort na sluitingstijd.

De poll van afgelopen dinsdag, over de gesloten supermarkten en andere winkels op zondag, loopt overigens nog twee dagen. Tot nu toe hebben 2500 mensen gestemd. 89% vindt dat Middelburgse ondernemers buiten het centrum de vrijheid zouden moeten hebben om open te gaan op zondagen, 11% vindt van niet.

www.facebook.com/wijzijndestadmiddelburg/posts/2569820989792557


Delen op

Met elkaar houden we de stad open.
#bewustmiddelburg

Bekijk snel alle maatregelen voor de binnenstad van Middelburg. Met elkaar houden we de stad open.
Alle informatie is te vinden op deze pagina.

Bewust Middelburg